Underbar Liverpoolseger

Igår tog Liverpool en enormt viktig seger med 2-0 hemma på Anfield mot ärkerivalen Manchester United! Jag tycker Liverpool gjorde en väldigt bra match och var väl värda segern. Det var länge sen jag blev så glad som igår efter denna prestigefyllda seger.

Sista kvarten av matchen var fantastisk med ett rasande tempo och närkamper där spelare som Carragher, Mascherano och Lucas med flera verkade kunna offra båda sina ben för en Liverpoolseger. Den inställningen vill vi se mer av framöver.

Hela laget ska ha beröm men extra plus till mittbackarna Carragher/Agger som gjorde en kanonmatch samt Lucas/Mascherano som ägde mittfältet och kreativiteten framåt fixade Benayoun ihop med guldklimpen Torres!!!
***
Senare på kvällen kikade jag på Barcelona som bjöd på fantastisk fin fotboll och Zlatan gjorde verkligen en kanonmatch! Även om man inte direkt kan påstå att försvarsspelet i La Liga imponerar så är det ju djäkligt roligt att Zlatans inledning i Barcelona blivit så bra.


Två av världens bästa forwards just nu, Zlatan och Torres!

Kommentarer >>
Postat av: DD

I LÖÖÖÖV those two boys!!! ;D



2009-10-28 @ 15:57:25
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: ullisar

jag som aldrig trodde Ibra skulle lämna Italien tycker han har blommat ut när han slipper "pressen". han är inte längre outstandlingly bäst. och då presterar han asabra!



ang Torres är jag inte överförtjust. i annat än hans fagra yttre. och det har gifetvis iiiingenting med laget han spelar i att göra :D

2009-10-28 @ 21:22:39
URL: http://ullrika.se
Postat av: arse

äh, det är ligacupen som gäller

2009-10-29 @ 00:06:37
Postat av: Mattias

Jag är ingen expert på andra killars utseende men har lite svårt att förstå varför så många tjejer tycker Torres är snygg? :) Djävligt duktig fotbollsspelare är han däremot!



Ligacupen, vad är det? :)

2009-10-29 @ 15:03:51
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0