Sportsurr

Elitserien är igång igen och för Brynäs del ser det ju ut ungefär som förra säsongen. Laget släpper in väldigt lite mål men gör tyvärr ännu färre framåt. Jag har ännu inte sett någon match men ikväll sänds ju Modo-Brynäs på C+ och på Tisdag ska jag nog åka in till Läkerolen för att se Brynäs-HV 71 hade jag tänkt.

Jag kan inte tänka mig nåt annat än att Elitserien i år kommer handla om de rikaste lagen, Linköping, Frölunda och HV 71. Money talks! 2300 åskådare på Södertäljes hemmamatch i andra omgången. Elitserien hetare än någonsin skriver vissa journalister, nja säger jag.
***
Gefle IF har en Allsvensk trupp som är tunnare än Sara Wedlund!
***
Peter Forsbergs comeback var ju verkligen imponerande även om jag också tycker att han verkade vara väl grinig och drog på sig massor av onödiga utvisningar. Foppa visade ju alla fall åter igen att han har så mycket kvar att göra inom hockeyn bara han kunde få ordning på fotdjäveln. Tyvärr tror jag inte att han kommer få ordning på den så det kan ju bli så att två av våra tre största spelare genom tiderna lägger av samma höst. Trist!!!
***
För ca 10-15 år sen sändes Superstars i tv och man imponerades enormt av gamlingen Ingemar Stenmark som vann rubbet. Nu är det Superstars igen år 2009 och man imponeras ännu mer av den ännu äldre Stenmark som åter igen vinner i alla möjliga grenar. Vilken hjälte han är "Stenis"!!!
***
Tack för allt Mats Sundin!!!
***
Landslagstruppen i fotboll är uttagen till de två avgörande kvalmatcherna till VM i Sydafrika 2010. Att Henke Larsson är med igen och förmodligen kommer få spela bredvid Zlatan känns ok nu när Tobias Hysén tyvärr blev skadad och när M Berg, O Toivonen och J Elmander känns iskalla formmässigt. Däremot känns det väl sådär att Daniel Andersson och M Rosenberg är tillbaka men de lär ju inte få någon speltid hur som helst.
***
I Barcelona fortsätter Zlatan att leverera men man kan väl som svensk önska att de kunde vila honom några minuter mer i La Liga när de ändå leker med motståndarna.
***
NHL kör igång igen och det känns på förhand som att Chicago och Washington borde kunna utmana Detroit om titeln. Regerande mästarna Pittsburgh, San Jose blir säkert också farliga liksom Philadelfia som värvat bra.

Roligt att Viasat kommer sända lite matcher också så kan man smyga på tv:n ibland på nätterna i sovrummet för att kika.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0