Piggare Max

I helgen har Maxen alla fall börjat äta lite bättre och känns piggare än i veckan så förhoppningsvis är han snart helt bra igen. När han inte ens velat ha glass så förstår man ju att något är riktigt fel med hals/mun även om de där blåsorna inte syns lika tydligt längre.

På kvällar/nätter verkar det tyvärr som om han fortfarande har ont i mun/hals då han ibland vaknar gråtande och tar sig åt munnen/halsen. Dessutom har han lite hosta som ju också blir värre på nattetid men lite småförkyld kommer han nog vara hela dagislivet känns det som.

Nu när Max varit hemma sjuk några dagar så blir det ju rätt mycket tv-tittande och ibland känner jag att man kanske borde låta tv:n vara avstängd lite oftare. Fast när han inte är så pigg och när man själv vill hinna fixa mat, disk eller bara läsa en tidning så är det ju lätt hänt att ett inspelat Dora-avsnitt åker på.

Fast jag tror inte direkt han far illa av att se mycket tv vid såna här tillfällen. Däremot kommer jag att vara hårdare när han blivit lite större så att han inte blir en kille som ständigt sitter framför tv:n eller datorn. Då ska han få höra om hur pappa minsann alltid lekte ute till sena kvällar i sin ungdom!

Den senaste veckan har Max varit vaken till ungefär kl 21-22 flera kvällar så för att försöka vända tillbaka dygnet rätt för honom så fick han vara vaken hela dagen igår. Inget problem alls för vårt sömnunikum och det underlättade väl lite att vi fick besök av några spännande kompisar igår eftermiddag.

Förhoppningsvis kan Max gå till dagis imorgon så att han får leka lite med andra barn igen och så måste vi försöka få till en träff med bästisen Theo snart så de får busa lite ihop som på filmen nedan.


Kommentarer >>
Postat av: ullisar

dunderskojigt i dubbel bemärkelse: både att Maxen kryat sig och att få se en rörlig Max!ps. jag blev jätteglad för din respons på fotbollsidiotin. vi har värsta arga diskussionerna här hemma, men precis som i min blogg nu blir det rätt lamt när alla inblandade är av samma åsikt ;)

2009-10-07 @ 19:34:49
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0