Ny spis

Då har vi äntligen fått vår nya Induktionsspis hemlevererad! När vi skulle installera och testa den så visade sig att det inte fanns någon sladd med! Ringde till Mediamarkt där försäljaren lät förvånad och kollade med leverantören men det visade sig att någon sladd inte ingår på denna spis???

Djävligt märkligt tyckte både jag och killen på Mediamarkt men inte så mycket att göra åt. Det löste sig ju ändå eftersom Tinas papppa som är elektriker kom förbi igår och ordnade en sladd. Så nu är spisen på plats och det ska bli väldigt roligt att använda den framöver då man har hört massor av positivt om just Induktionsspisar.

Förutom det positiva med att spisen drar lite energi, är ruskigt snabb så är det ju en stor fördel att den blir mycket mera barnsäker då vår klåfingrige son gärna lägger handen på spisplattorna mm. Nu måste vi bara se till att köpa lite nya kastruller också som passar till induktionsspisar.

Apropå Max så blev han väldigt glad igår när "moffa" kom på besök. De har ju inte setts så ofta så jag blev lite förvånad över att Max så väl mindes vem det var som kom. Förhoppningsvis kan de ses lite mer i framtiden och Max verkade ju också väldigt förtjust i morfars nya trevlige sambo som vi träffade för första gången igår.


Max var otrolig nyfiken när morfar skruvade på spisen

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0