Julklappsfunderingar

De senaste dagar har jag börjat fundera lite på julklappar till Max. Man ska ju inte skämma bort barnen för mycket säger de men det kommer bli svårt att inte köpa en massa roliga grejor till Max de kommande åren för det är ju så roligt!

Jag blev själv ganska bortskämd av min pappa som alltid köpte massor av roliga julklappar till mig och det blev ju inga större fel på mig men självklart lär man tänka efter lite också så att barnen någorlunda värdesätter det de får.

Jag brukar aldrig vara med på bloggtävlingar men ska göra ett undantag nu och samtidigt tipsa om en bra sajt med barnleksaker på nätet. I denna tävling kan man vinna en resa till Sälen och det vore ju inte fel även om jag inte har några stora förhoppningar på vinst.

Tävla hos Lajbansson Leksaker >>





Kommentarer >>
Postat av: DD

Jag älsakr att skämma bort mina två pojkar. Varje gång skämms jag och tänker att dom blir just bortskämda, men jag tror inte det hänger enbart på antalet presenter. Det beror på alla andra värderingar och aspekter i tillvaron.



Mina killar har alltid gillat bilar (stora och små), dinosaurier och djur av alla slag, nallar, böcker, klossar och lego. Det är dessutom leksaker som dom kan ha länge. Se det som investeringar ;D



Köp!



2009-11-04 @ 08:56:28
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: ullisar

du har prickat in Maalis duplofavoriter (babidjuren). hon ääälskar att "bigga klåsstoon"!



klart man inte ska skämma bort, men var går gränsen? en lycklig kiddi är en bra kiddi resonerar jag/i och har ändå bara köpt tre ganska ynka presenter till Maalis tvåårsdag. fick lite skälva och panikköpte ett Laban-pussel igår, hur kul är en tröja liksom ;)

2009-11-06 @ 00:13:11
URL: http://ullrika.se
Postat av: Madde

Tack för din kommentar! Oväntad och därför extra roligt.



Jag tycker man kan skämma bort på ett lagom sätt. Jag fick också en hel del fina och roliga julklappar av mina föräldrar (och får fortfarande) men jag fick inte allt jag pekade på resten av året.

2009-11-06 @ 09:50:22
URL: http://thisishowisayit.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0