Fotbollskväll

I Måndags var det en riktig fotbollskväll med Liverpoolmatch och fotbollsgalan på TV4! Liverpoolmatchen har jag analyserat klart på andra platser på Internet och vad gäller fotbollsgalan så blir man förvånad över hur fort man kan se en 2-timmars fotbollsgala när man ser den i efterhand med spolningsmöjlighet.

Den stora snackisen är förstås Zlatans återbud till landslaget där jag tycker att man bara hade kunnat nämnt att han inte är med i Italienmatchen. Han skullle ju säkerligen inte ha spelat några träningslandskamper under det närmaste halvåret alla fall och i ett sånt fall hade ju Hamrén kunnat bearbeta honom mer i lugn och ro än vad som kommer bli fallet nu.

Det är förstås väldigt trist om Zlatan kommer att nobba landslaget även i nästa års EM-kval men heller ingen stor överraskning att det skulle kunna bli så här. Särskilt trist känns det om nu Hamrén hade tänkt prova Liverpools spelsystem 4-2-3-1 där Zlatan hade varit perfekt på topp. Det som kanske kan vara positivt med detta är väl att stämningen i truppen kan bli lite bättre utan Zlatan.

Bäst med fotbollsgalan var att få se Klas Ingesson på scenen!

Kommentarer >>
Postat av: ullisar

vi dissade galan (orkar inte alla ovältaliga sporthjältar). hade dock gärna sett Klasse igen, fast jag har förstått han är väldigt sjuk?



ang Zlatan så... ja... vill han inte ska han inte. och om du inte vänder på 4-2-3-1-systemet så finns det ju ändå ingen topplats att spela på ;p

2009-11-22 @ 12:28:20
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0