Åren går

Jaha, eftersom jag hade födelsedag igår så har jag nu tydligen blivit hela 38 år då! Inte för att jag har någon stor åldersångest men det är en märklig känsla att jag som nyss var en ung kille snart ska fylla 40 år???

Min födelsedag var helt ok då jag först blev uppvaktad av min kära familj på morgonen med paket. Oj vad Max kommer tycka om julen nu när han tycker om och förstår vad det innebär att öppna paket. Sedan blev det jobb och så lite fika med Tina, Max och morsan på eftermiddagen.

På kvällen var det innebandy och många roliga tuffa matcher där jag för andra veckan i rad i samtliga matcher lottades i omöjliga Fagelunds motståndarlag. Fast denna kväll vann jag fler matcher än honom vilket var skönt då den mannen ju är hiskeligt bra och oftast vinner vilka han än hamnar med.

Efter träningen blev det lite god Tacogratäng och sen smågodis i tvsoffan då vi såg inspelade filmen Patrik 1,5. En helt ok svensk film men ingen film jag hade velat slösa biopengar på heller.

La mig vid 23-tiden och efter att ha varit in till en uppvaknande Max 2-3 gånger kunde jag inte somna om så jag kikade på tre avsnitt av Sons of Anarchy mellan kl 02-05. Sedan somnade jag äntligen men skulle ju upp klockan 6 och var rätt trött då faktiskt men men.

Tack för alla grattis-sms och facebookgratulationer även om det inte är något att fira!

Kommentarer >>
Postat av: Fru P

Grattis i efterskott!!!!!!!!!!!!!!

2009-11-12 @ 17:11:38
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: ullisar

klart det är värt att fira! gRatTiS massor!!

2009-11-12 @ 23:47:40
URL: http://ullrika.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0