Vinner Detroit igen?

Om min kelsjuke son kommer vara lika kramig som natten som varit så finns ju risken/chansen igen att jag kommer vara vaken några timmar inatt och kan smygkika lite på Detroit-Chikago. Min vän Roffe lär inte hålla med mig men jag hoppas verkligen att Detroit tar hem den här semifinalserien mot Chikago för då tror jag Lidström kommer få lyfta bucklan igen.

I så fall vinner han och Tomas Holmström Stanley Cup för femte gången vilket är otroligt imponerande. Någon som också imponerar i Detroit är förstås Johan Franzen som numera är en powerforward i högsta världsklass. Ska bli enormt roligt att se honom spela i Tre Kronor i OS nästa år för övrigt. Heja Red Wings!!!


Kommentarer >>
Postat av: wanke

jag har sagt lääänge att carolina kommer vinna..trodde dom skulle åka då boston vände till 3-3 i matcher å fick sista hemma...men lyckades vinna i sudden borta i den :)...torskade första borta mot pittsburgh:( men tror dom vänder på det å tar sig till finalen! Återstår att se om man får rätt!

2009-05-20 @ 06:59:38
Postat av: Persson

carolina ...det var som faan, vad grundar du det på

själv både tror och håller jag på svensk-laget detroit...

hoppas på några fler söndag-kväll matcher på CANAL+

2009-05-20 @ 08:10:50
Postat av: wanke

För att dom e bra persson :D plain and simple :)

dom vann 17 av sina 24 sista matcher innan slutspelet....så det e ett lag i rejäl form!Å att vinna så många i ett skede då det e många måste macther för dom flesta lag,visar att det e ett oerhört starkt lag :)

Blir det final kommer det va en öppen historia ..dom har bara mött detroit 1 gång iår¨å då fick dom ju torsk då men det var tätt å jämt å zäta slängde in 3-1 i tom bur ....såg detroit första match mot chicago....dom hängde inte med alls första kvarten ..men sen tog detroit över totalt å dominera resten av matchen...så detroit kommer gå till final,,helt säker på det !

2009-05-20 @ 09:50:42
Postat av: Persson

haha bra svar ..men om man vänder på det så är det även väldigt många lag som inte har nått att spela för sista 20 omg....men helt klart att dom verkar vara i jätteform ....ganska bra kanal ...canal+ ;)

2009-05-20 @ 10:38:33
Postat av: Johan B

...men Chikago stavas väl Shicago... heheheh ;-)

2009-05-20 @ 20:30:28
Postat av: wanke

Hahaha man kan vända på allt här i livet till SIN fördel persson ..det vet ju du att jag e bra på ;)...å canal plus har både farsan å micke där jag köpt in mig på det där paketet då man har all fotboll å elitseriehockey :) så mig går det ingen nöd på :)

2009-05-20 @ 20:39:34
Postat av: Mattias

Får du in tipset om Carolina blir jag rätt chockad Wanke! Såg också första matchen och håller verkligen med om att Detroit dominerade totalt andra halvan av matchen.



Efter dagens träning kommer du vara lite lik Tie Domi med spräckt ögonbryn förresten.... ;)

2009-05-20 @ 22:16:18
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Pumba

Bara inte Pittsburgh med grin Crosby vinner. Nej hoppas Detroit kan försvara sin buckla i år. De har ju ett fantastiskt lag där alla kan gå in o avgöra. Till o med slitvargar som Draper, Maltby o Cleary hänger ju kassar nästan till höger o vänster ;)

Trodde de skulle bli söndertacklade av Anaheim men de stod upp fantastiskt bra.

Men Wankes tips är inte helt tokigt. Sen de värvade tillbaka Cole kom de ju igång ordentligt på slutet och Samsonov som gick som nr 1 i draften 1990 typ verkar ju ha hittat rätt efter en 15 år i nhl...

2009-05-21 @ 09:02:52
Postat av: Persson

nja maltby och draper har inte mycket istid nuförtiden och maltby har ju till och med variit petad i några matcher ...men Cleary leverar, han är i toppform den gamle Mora-spelaren



häls. Rainman

2009-05-21 @ 12:12:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0