Sandvikendagarna

I helgen är det något som kallas för Sandvikendagarna där det händer lite grejor i staden. Bland annat ska Mora Träsk spela nere på stan idag vid 11-tiden så vi ska hämta Max hos mormor på morgonen och åka dit med honom tänkte vi. Sen ikväll är det "Cruising" på stan, öltält och lite annat så vi kanske tar en promenad ner på stan med Max ikväll också så får han somna i vagnen om han vill. Han kommer säkerligen gilla att titta på alla bilar kan jag tänka mig.

Jag har skrivit om detta för länge sen i bloggen men gör det igen. Nu när det verkar bli kanonväder och mycket folk på stan så önskar man verkligen att det fanns några bra uteserveringar i denna stad. Det finns kanske ca 10 ställen i stan där man kan sitta ute och ta en öl, glass eller nåt och nästan ingen av dessa platser har uteservering med sol. Möjligen Mulligans där det finns plats för ungefär 10 personer eller nåt.

En stor bra uteservering på vårt döda torg eller i Jansasparken utanför LivingRoom vore nåt och sen så önskar man förstås att Stadsparken med alla grönområden var en plats dit man kunde gå en dag som denna. Som det ser ut nu finns det absolut ingenting där förutom några A-lagsalkisar möjligen vilket känns så trist på ett fint stort grönområde. En liten minigolf, fikaservering, frisbeegolfbana, boule, fin lekpark som lockar människor vore ju kanon och dessutom ligger det ju precis bredvid vårt badhus som lockar mycket folk men det verkar vara omöjligt.

Nu ska jag gå ner och börja "baka" mitt nyttiga polarbröd till frukost men måste nog vänta tills Tina vaknar innan jag börjar den där långa elvispningen av äggvitorna. Sen ska jag nog ut och skrubba av framsidealtanen lite innan vi hämtar Max på hos mormor.

Ha en trevlig helg!


Kommentarer >>
Postat av: Pangis

Ni har skyttetävling hela helgen med, precision idag och fält i morgon.. Vi kommer dock inte men några klubbkompisar ska dit.. Ha en fin helg!

2009-05-30 @ 10:35:42
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0