Vi har separerat

I Söndags kväll tog jag beslutet att vi en tid framöver ska separera på nätterna ;) Det finns ingen mening med att båda ligger vaken de nätter Max strular så nu har vi gjort i ordning bäddsoffan i gästrummet där jag tillbringade Söndagsnatten. Jag sov ca sju timmar i sträck vilket var rekord för en lång tid tillbaka. Stackars Tina däremot hade en rätt jobbig natt med Max men vi får köra varannan natt så här så länge vi tycker det behövs. Till tonåren eller nåt?

Igår natt var det Tinas tur att sova "nere" och efter att Max somnat i sin egen säng väldigt fort ikväll så fick man lite förhoppningar om en bra natt då han sov bra under kvällen. Vi jobbade hela kvällen med våra Traderaförsäljningar då Tina fixade breven med pinsmärkena medan jag "Photoshoppade" nya bilder till kommande försäljningar.

Jag somnade vid 23-tiden och blev väckt av Max vid 01-tiden men fick honom att somna om i sin egen säng. Tyvärr vaknade han snart igen och trots att han sen fick komma in till mig i dubbelsängen så blev det en pissnatt där han blir sådär oförklarligt otröstlig ibland när han vaknar. Själv hade jag djävligt ont i magen inatt så när han väl sov så kunde jag inte sova alla fall så det blev bara ca 2,5 timmars sömn inatt men det är bara att bita ihop och inatt flyttar jag väl ner igen då.

Just nu sitter fikamaffian här på jobbet med ett fikabord som rymmer 10 kanelbullar och 10 wienerbröd då Ica här bredvid tydligen hade en drive. Hur mycket jag än säger att jag inte vill äta sånt pga magen så ska det ändå tjatas på mig om jag inte ska ta en då, suck! Sen beklagar någon sig just över hur trött hon är då hon inte somnade förrän kl 12 inatt! Hmm, jaja alla lever ju i sin egen verklighet.

Nu är det slutgnällt i denna blogg om sömnbrist och magont för en tid, jag lovar!

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Gnäll på bara.. ni har det tufft.. men ni är kloka och smarta. skulle båda lida av sömnbrist så blir man bara irriterad och arg på varandra. Sömn stabiliserar sig.. oftast runt 3 årsåldern men du vet.. plötsligt händer det!

2009-03-31 @ 16:50:08
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Janne

Det låter tufft för er Matte. Kanske beror det på alla Red Bull groggar från Snäck-tiden ;)

2009-03-31 @ 19:36:57
URL: http://janne73.blogspot.com
Postat av: Mattias

Pangis/

Ja vi kan bara hålla tummarna att det plötsliga händer inom några år :)



Janne/

Ja, kanske är det mitt tidigare leverne som straffar mig nu vem vet :) Dom där 5-litersdunkarna kanske innehåll mer gifter än vi anade!

2009-04-01 @ 09:11:54
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: jama

Oj, vad jag hajjade till av rubriken. Inte skrämmas så!! ;)



Ni gör heeelt rätt. Så där har vi oxå gjort i perioder! Smart!



Och ja, visst känns det varje år som man AAAALDRIG längtat så mkt efter våren tidigare.



Pratade med min andre hälft på telefonen för en stund sen, han sa att det ska bli 10-15 grader i helgen. Jihooooo!! Då skulle han ta tag i "byta-fönster-projeket". Ingen rast ingen ro. Så är det att bo i villa ;)



Ha det bra!

2009-04-01 @ 13:20:47
URL: http://jama.blogg.se/
Postat av: DD

Ah, jag känner igen det där. Man behöver sömn och delar på sig. Bra på ett sätt, dåligt på ett annat.



Men varför vaknar han på nätterna? Tänderna kanske? Som jag sa i en annan blogg: Om det är tänderna så hjälper det attt gnugga tandköttet med ett finger doppat i flytande alvedon. Smärtlindrande och lugnande på en gång.



Lycka till med Max, magen och "separationen" ;D



2009-04-02 @ 09:00:07
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja du, om vi ändå kunde veta varför han vaknar gråtande på nätterna? Ja det kan ju vara tänderna men det har ju pågått så ofta sen han föddes så ibland är det säkert med men ibland något annat. Spelar ingen roll vart och hur han sover heller verkar det som men men.



Ja det är ju trist på en del sätt att inte sova i samma säng men för en period ska det nog funka..

2009-04-02 @ 09:24:33
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0