Tung sporthelg

Liverpools förlust
Liverpool förlorade mot bottenlaget Middlesborough efter en rätt usel insats där varken spelare eller tränare verkade ha viljan att vinna. Många spelare som underpresterade och det känns sorgligt att Liverpool har så dålig bredd just nu så att man tvingas se spelare som El-Zhar, NGog, Babel och Lucas på planen. Rafa Benitez förnekar sig inte och väntar alltså tills det står 0-2 och har gått 68 minuter innan han agerar från bänken där han bland annat hade placerat formstarke Benayoun. Ligan var ju alla fall körd sen några veckor tillbaka men nu insåg även de obotliga optimisterna och media detta.

Brynäs till slutspel
Härligt med Brynäs till slutspel förstås även om det kommer innebära en kortvarig lycka då de förlorade igår och förmodligen får möta Färjestad. Hoppas alla fall det ger lite klirr i den magra pengakassan för klubben och att de yngre spelarna samlar på sig nyttig erfarenhet av slutspelshockey till kommande säsonger. Precis som jag skrev i höstas så blev det till slut de fyra rika storklubbarna i topp trots att kvällstidningarna matat ut krisrubriker om samtliga dessa klubbar under säsongen.

Äcklige Norrtugg
Jag tål inte norrmannen Petter Norrtugg även om man förstås måste imponeras av hans storhet som skidåkare. Idag vann han ännu en värdelös femmil där man sällskapsåker i en stor klunga tills sista kilometern där han förstås är oslagbar vilket alla ännu inte verkar ha fattat eftersom de inte försöker tillräckligt desperat med att skaka av honom tidigare. Jag tycker väldigt synd om Anders Södergren som i sitt livs form blev magsjuk och missade en jättechans till guldet känns det som.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0