Sverige-Malta

Första halvlek igår var verkligen ingen höjdarinsats från Sverige men sen blev det ju lite bättre i andra halvlek. Första halvleken trodde jag Sverige hade bytts ut mot FCZ och att se mittbackarna bollbehandling samt Isakssons spel med fötterna ger mig mardrömmar.

När det gäller det uppförstorade bråket mellan Kim vs Zlatan så förstår jag inte varför Zlatan ska säga en sån där spydig kommentar till media då Kim ju inte sa något farligt alls? Zlatan måste vara den känsligaste världstjärnan som finns när det gäller att suga åt sig om någon sagt något icke positivt om honom! Dessutom tycker jag man kan kräva mer av honom i landslaget för allt kan inte skyllas på hans "dåliga" lagkamrater i landslaget!

B Safari gjorde ju mestadels en bra match som vänsterback och visade det som alla utom förbundskaptenerna har tyckt, att han skulle ha startat mot Danmark. M Berg tycker jag fortfarande inte imponerar i landslaget och visst är Rasmus Elm en lovande spelare men han har fått väl mycket beröm för sina landslagsinsatser i förhållande till spelet tycker jag. Jag gillade mittfältet på papperet igår men undrar fortfarande vad förbundskaptenerna har mot stackars Sebastian Larsson.

Det borde inte vara omöjligt att vinna resten av matcherna men självklart blir det svårt med tanke på oförmågan att göra mål men vi får hålla alla tummar för att landslaget kan ta sig till de där kvalmatcherna i höst!
***
Real Madrids stenrike nye president har verkligen spenderarbyxorna på och köper alltså Ronaldo för en miljard enligt media!!! Vet inte om det är bra eller dåligt för Livepool då Sir Alex kan köpa mycket kvalité för den summan pengar.

Kommentarer >>
Postat av: Anonym

Det blir hemskt å bli av med ronaldo olsson ..å jag skulle hellre ha han kvar än få massa pengar å köpa kvalite som dom redan har ...det e omöjligt å ersätta ronaldo såklart!!

Men myten lär ju va död nu iaf att man byter lag för att vinna nått :D,,,för vilket skitlag han går till ...men det får han väl bli varse om tids nog ..för pengarna lär vaäl va slut nu för madrid ..max en till värvning sen e det sluut!

Dom kommer få 2 riktigt braa spelare i kaka å ronaldo...men dom kommer inte få ett bättre lag.Får barca behålla alla sina så har jag svårt å se att det blir nån större skillnad mot för iår ..barca kommer regera :)

2009-06-11 @ 14:44:20
Postat av: Mattias

Wanke I presume? :)



Nja vi får väl se hur väl Man United kan förvalta den miljarden. Visst blir han enormt svår att ersätta men 1 mijard kan man köpa mycket för!



Patrick Ekwall sammanfattar min ilska över första halvlek igår väldigt väl här..



http://fotbollskanalen.se/1.427892?entryId=18424

2009-06-11 @ 14:52:18
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: persson

åh ..vem dyker upp på bilderna från landslagets festnatt i göteborg .......ulf ekberg ...sällan...

2009-06-11 @ 16:53:44
Postat av: Johan B

Om United tar Ribery så har man gjort en jävligt bra deal då Ronaldo nog har peakat nu och mer pengar än en miljard lär man inte få framöver. Kan man köpa Ribery för 3-400 mille så finns ju stålar över för diverse brassar o dylikt löst folk att fylla ut truppen med. Och Real köper ju som vanligt på sig offensiva kvaliteter men dessa grabbar vill ju alla ha boll och tänk om dessutom van grinelrooy kommer tillbaka på topp. Ojojoj vilket bråk det kan bli. Men spanska ligan krossar ju verkligen nu på transfermarknaden. Hoppas Zlatan går till Barca, då blir det till att införskaffa tv4 sport också...

2009-06-11 @ 17:26:19
Postat av: Anonym

Klart det skulle va kul å se zlatan i barca ..men jag e rädd för att han som vanligt ..den griniga zlatan... kommer ta bort glädjen i det fantastiskt bra spelande barcelona,så jag vill inte se han sänka barca å dra dit dålig stämning i laget som han ofta gör ..med sina uppgivna gester å allmänt störigt beteende!

2009-06-11 @ 19:16:48
Postat av: roffe

Först och främst, En miljard för en spelare. Fy satan alltså..jag tappar hakan. vart är fotbollen på väg egentligen?. ManU smörjer sitt krås och skrattar hela vägen till banken. Att få en miljard för en spelare som inte ens vill vara kvar i klubben..det är bara tacka och ta emot.



Jag kan bara inte förstå att en klubb är beredd att slanta upp så mycket pengar för EN spelare. Visst, Ronaldo är hur bra som helst men det finns ingen spelare som är värd så mycket pengar. Om Ronaldo spelar 50 matcher för Real nästa säsong så betyder det att det kostar Real 20 miljoner kr för varje match. Hyfsat va? För såna pengar ska en spelare inte göra ett misstag under en hel match, och vi alla vet att så funkar det inte i fotboll.



Tänk er att Ronaldo blir långtidskadad...grattis då Real..:)



2009-06-11 @ 20:10:48
Postat av: Mattias

Persson/

Ha ha, jag tänkte också på det



Johan B/

Ribery skulle nog bli lite dyrare ändå men visst har United gjort en kanonaffär. De köpte honom ju för 10£ i kamp med Liverpool bland annat, grrrr! Som du skriver så blir ju spanska ligan nåt alldeles extra och speciellt om Zlatan hamnar i Barca!!



Wanke/

Ja det kanske finns en liten risk men det vore väl fan om inte Ego Boy kunde rätta in sig i leden i en sån klubb och till skillnad mot för dig tror jag Zlatan skulle kunna tillföra lite spelmässigt även om Eto är bra också.



Roffe/

Ja det är en sjuk värld och tänk vad många Ray Parlour en klubb skulle kunna köpa för miljarden ;)Djävlar vad man kommer att hoppas att Real misslyckas nästa säsong och så får vi se om de fortsätter jaga David Villa, Alonso, Silva och de andra.

2009-06-12 @ 08:05:16
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0