Härlig sportsöndag

- Robin Söderling!!! Vem kunde tro det? Fan att jag missade att se matchen!
- Zlatan vinner skytteligan i Serie A vilket känns stort! Barcelona nästa?
- Detroit går till 2-0 i matcher i finalserien med sina sju svenskar i laget!


Kommentarer >>
Postat av: DD

Jag läste också i tidningen idag att Zlatan vunnit skytteliga och allt. Man blir litat stolt asså.Men va tusan har grabben gjort med sin kropp? Han ser ut som någon som går på steroider, det är ingen "fotbollskropp" det där. Synd.Zlatan i Barca = DRÖMMEN! =)2009-06-01 @ 13:48:28
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Klara

Heja Zlatan!2009-06-01 @ 15:33:15
URL: http://scoutbloggen.blogg.se/
Postat av: Zlatan

Året är 2006 och Figo, Ronaldo och Zlatan har alla hamnat i Real. Av någon anledning är de ute och åker bil tillsammans med Kluivert. Kluiverts körkapacitet är ju inte så lysande och efter några pilsner så drar han rätt in i ett träd. Alla fyra dör. Som alla förstår så tar Kluivert steget direkt ner i helvetet. Figo, Ronaldo och Z tar sig dock upp till pärleporten där de välkomnas av Sankte Per som direkt leder dem in till vår Herre.

De tre stegar fram mot Gud som sitter på sin tron. Gud säger då:

"Figo, vad är det bästa med fotboll?"

Figo bugar sig och svarar:

"Det bästa med fotbollen är att jag har kunnat sprida glädje till folket, tjäna pengar till mitt uppehälle och få se hela världen". Gud ansåg att det var ett bra svar

då han sa: "Bra Figo, kom och sitt på min vänstra sida".Gud tittade sedan på Ronaldo och sa: "Och du Ronaldo, vad är det bästa med fotbollen?

Ronaldo svarar lite försynt:

"Herre, jag kommer från fattiga förhållanden och har lyckats visa mina medmänniskor att det finns en väg ut ur det hela och att man inte behöver vara dömd till ett liv i misär. Samtidigt har även jag kunnat sprida glädje till folket".

Gud svarade: "Bra svarat Ronaldo, kom och sitt på min högra sida.".Gud tittade sedan på Zlatan och sa: "Vad tycker du då Zlatan?"

Zlatan tittar upp, harklar sig, spottar på marken och säger:

"Du sitter på min stol".2009-06-01 @ 19:29:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0