Söderling till final

Måste skriva lite om Robin Söderlings match. Vilken enorm tennis han spelar just nu och semifinalen var ju en sån där tennismatch som hade allt! Trodde det verkligen var kört i femte set men han lyckades vända bragdartat och i det stora hela spelade Robin en fantastisk tennis större delen av matchen. Vilka slag han dundrar in alltså och på grus dessutom!

Helt otroligt vad duktiga dagens tennisspelare är och man undrar ju hur många bollar Mats Wilander och de där äldre spelarna skulle ha fått i dagens tennis. Det finns inte så många tv-sporter som är så roliga som tennis när en svensk är inblandad på högsta nivå men tyvärr händer det ju inte så ofta så det är bara att njuta!

Jag ser verkligen fram mot finalen på Söndag som ju också sänds i SVT kl 15:00! Förhoppningsvis med en mindre trött kommentator än vad Eurosport har! Jag tycker nog Robin Söderling redan nu kvalificerat sig till att nämnas som en av bragdguldskandidaterna vid året slut och definitivt om han vinner på Söndag!


Kommentarer >>
Postat av: pangis

Visst är det spännande och kul med tennis helt plötsligt? :-)

2009-06-05 @ 19:58:31
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Persson

ja en helt fantastisk match

och vilka slagdueller ...samtidigt kan jag inte låta bli att förundras hur mycket en tennis match kan svänga...nån som sa att mental träning är viktigt?!

2009-06-05 @ 23:03:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0