Energilös

De senaste dagarna har jag känt mig så djävla kraftlös/energilös. Har ingen ork alls känner jag och skulle helst bara ligga i sängen några dagar utan att göra ett smack. Fast det är bara att bita ihop och idag känns det väl skapligt ok även om jag idag istället är rejält sömntrött pga två struliga nätter med en viss Max.

Tina har tentavecka i skolan så hon får sova nere och det är märkligt att det alltid känns som om Max strular mer de nätter jag sover uppe med honom? Annars har Max ju sovit rätt så skapligt de senaste veckorna jämfört med tidigare men inatt var det hopplöst igen med massor av vakningar. Det kan vara att han är på väg att bli sjuk då det går både scharlakansfeber och vattkoppor på dagis eller så är det den senaste tanden som gör ont.

På kvällarna efter jobbet har jag inte haft den bästa energin men nu när både Tina och jag försöker köra LCHF-kosten så blir det ju mycket matlagning förutom att Maxen ska underhållas fram till kl 20 nångång. Det känns bra att vi båda kör den här kosten för det blir lite enklare då men samtidigt kan jag erkänna att det ofta just nu känns som ett djävla krångel. Fan att det ska vara socker i precis allt livsmedel och fan att just jag ska riskera diabetes!

Denna kraftlöshet jag känner kan förstås ha ett samband med den kolhydratsfattiga kosten jag äter men jag tror ändå inte på det då jag ju äter en del kolhydrater via grönsaker mm. Dessutom syndade jag ju en hel del i helgen så det är nog nåt annat. (Åldern?) Nu har jag sista veckan med innebandyträningar ons-tor-fredag och förhoppningsvis kan lite träning få fart på mig igen!


Kommentarer >>
Postat av: Mia

ÄR det inte så här, lite varje år?? Innan semestern.. man tror att man ska svimma av trötthet...

JAg känner också så.. man undrar hur man ska orka ända fram till ledigheten... men på nåt sätt går det!!!



Må gott...



Mia

2009-06-03 @ 13:34:10
URL: http://livethosmig.blogg.se/
Postat av: Mattias

Jo så kan det ju vara men i mitt fall tror jag inte det har nåt med jobbet att göra även om vi har djäkligt mycket att göra just nu. Ibland kan jag bli tröttare av att vara hemma med Max än att ha överfullt skrivbord på jobbet, ha ha.



Fast snart är det semester och det ska självklart bli djäkligt skönt och efter min innebandy ikväll känner jag mig som mer människa igen äntligen!

2009-06-03 @ 21:15:25
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0