Helg igen

Då var det dags för helg igen och imorgon ska Tina åka till Stockholm från tidig morgon till sen kväll. Min flickvän ska ju bli säljare för barnklädesmärket Gangstar och nu ska nya vårkollektionen visas. Kul för min flickvän att få komma igång med sitt extrajobb och om det finns någon småbarnsmamma som vill anordna ett klädparty och inte bor 50 mil bort så kan ni väl hojta till. Likaså om ni bara vill beställa något från Gangstar via Tina!

Denna vecka har Max varit på dagis hela dagarna mellan kl 8-16 förutom i Onsdags när han var hemma med mig då dagiset var stängt. Det har fungerat jättebra säger personalen. Den enda surläpp som blir på dagarna är när han får syn på mig vid hämtningen men så fort han kommer i min famn går det över. Otroligt att han är såpass glad på dagarna när han vissa nätter bara sovit några timmar pga natthostan men han har väl fått mina gener som gör att vi klarar oss bra på dagarna trots sömnbrist.

Mina planer för helgen är väl mest att bara härda ut och vänta på bättre tider. Jag hoppas det känns skapligt med magen imorgon när jag kommer vara själv med Max hela Lördagen. Ikväll ser jag fram mot att se Filip & Fredrik i kvartsfinalen av På Spåret och kanske unna mig något gott att  äta som inte är alltför mag/gallfientligt. Tyvärr inte choklad eftersom det förmodligen är bland det sämsta man kan äta om jag nu skulle ha problem med gallan.

På Söndag fyller morsan år så vi kanske åker dit en sväng på dagen. Samma dag fyller min kompis Roffe år och känner jag mig ok ska jag dit på lite födelsedagsfika och se fotboll ihop med grabbarna. Det är ju supermatchen Liverpool-Chelsea på tv och där kan man prata om en viktig match för laget i mitt hjärta!

Vad har ni andra för roliga helgplaner?



Kommentarer >>
Postat av: pangis

Tja mina helgplaner består ju av partajande och pangande. Partaj idag panga på söndag:-) Trevlig helg önskar jag er!!! Hoppas magen sköter sig..

2009-01-30 @ 14:38:49
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Janne

Tråkigt att magproblemen fortsätter Matte. Själv ska jag tvätta och packa inför avresan till Trondheim. Så roligt ska jag ha det :( Drar på måndag så jag har inget val tyvär. Ha en trevlig helg i övrigt :)

2009-01-30 @ 16:24:08
URL: http://janne73.blogspot.com
Postat av: Honung

Jag ska jobba hela helgen. Jag hoppas verkligen att de hittar vad det är för fel på din mage. Om man inte vet felet, så kan man ju inte göra något åt det. Krya på dig.

2009-01-30 @ 18:48:37
URL: http://honungsbullen.blogg.se/
Postat av: Johan

Lördag-

06.30 leka

11:00 tennis

17:00 60-årsmiddag för farsgubben



Söndag-

Sovmorgon

11:00 Badhuset

17:00 Canal Plus



:-)



2009-01-30 @ 18:56:51
Postat av: Jerpa

Som vanligt - ingen aning. När man jobbar längtar man till ledigheten. När man väl blir ledig så vet man inte vad man ska göra.

Men det blir väl till att leka lite... antingen med hunden, Linda eller Wii'et.

2009-01-30 @ 22:09:17
URL: http://www.jerpa.se
Postat av: wanke

Duu vet vad jag gör barnlediga helger olsson ...:D så det behövs inte nämnas va ..tror du veet :D

2009-01-31 @ 00:04:55
Postat av: Mattias

Johan/

Blir inge avis alls på din tennis ska du veta! Hoppas ni får en trevlig födelsefest med klanen Bodare då!



Jerpa/

Inte illa att ha tre lekkamrater sådär på helgen :) Min "lekkamrat" flyr ju till sth hon men o andra sidan är jag inte på lekhumör heller! Fick iof sig FIFA 09 i brevlådan idag men det får bli på Söndag i så fall för imorgon är det nog full fart med Max hela dagen.



Wanke/

Ja, jag såg på din msn att du var på utflykt och anar precis att du fortsätter ditt "Korståg" :)

2009-01-31 @ 00:20:52
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: E

Hej,tack för din krya-på-dig-hälsning. Kräksjuka leker man icke med. Vi har planerat att åka till fjällen,men vi får se hur det blir med den saken.



Dina planer låter dock oerhört trevliga och lugna. Må väl

2009-01-31 @ 00:27:03
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: DD

Stackaren.



Hoppas det löser sig snart med din mage. Ensam en helg och ett litet barn och magsmärtor. =/



Men det lät ju skoj för din sambo. En cool kvinna låter det som. :)

2009-01-31 @ 21:43:46
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0