Victoria & Daniel

Kronprissesan Victoria och Daniel Westling har förlovat sig och nu väntar giftemål nästa år. Detta blev en jättenyhet idag med extra rapportsändningar på tv och massor av folk har tydligen samlats utanför slottet av nån anledning? Själv förstår jag inte riktigt vad det är som gör att detta blir sån jättegrej men då tillhör jag ju en av dom som mest ser på kungahuset med en axelryckning.

Som jag skrivit tidigare så har jag lite svårt att förstå att Daniel Westling "väljer" att ge sig in i ett liv som detta men han är väl riktigt kär och tycker baksidorna med kändisskapet som han ogillar så mycket är värd uppoffringen för henne.

Daniel pluggade ju på Lillsved året före mig och flera av mina kompisar känner honom rätt bra. Jag har själv träffat honom några gånger i olika sammanhang både här i stan, på Lillsved eller i Visby några somrar. Han är verkligen en supertrevlig kille som var väldigt populär bland brudarna men vem kunde ana att han skulle få den blivande drottningen på kroken!

Kungens tillkännagivande >>


Foto från Aftonbladet

Kommentarer >>
Postat av: Bonko

Hehe , Liverpool är duktiga. Ja, man kan alltid hoppas! Får hoppas det blir fina matcher, om inte annat :)

2009-02-24 @ 16:51:52
URL: http://miickes.blogg.s/
Postat av: E

Inside information ;-D Ja,det var väl på tiden att de kom till skott!

2009-02-24 @ 16:57:23
URL: http://thedevilwears.blogg.se/
Postat av: pangis

Vet du.. Jag tror det är äkta kärlek och den kan man inte värja sig ifrån.. Han verkade vettig och sympatisk i intervjun.. Det här blir nog bra

2009-02-24 @ 17:27:51
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Anonym

du glömde det viktigaste av allt: Han är ju en gammal CB. Som du.

2009-02-24 @ 18:29:44
Postat av: Mattias

Pangis/

Nä det kan du ha rätt i men han hade nog chansen att hålla den lite borta i början där men bara att önska honom lycka till o förmodligen klarar han uppgiften galant. Avundas inte honom alla tråkiga nobelmiddagar och att aldrig kunna göra nåt anonymt för resten av livet men det är ju hans val det.Klotis, gissar jag?/

Ja just ja! Det skulle ju va nåt för en journalist att fråga ut honom om de träffarna, ha ha! Daniel, vad är "Superman"? o vem vann nakenbasketen? :)

2009-02-24 @ 19:29:38
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Fru P

Jag tillhör det löjliga folket som fascineras av kungafamiljen :-) Jag erkänner det! Jag tycker det är riktigt roligt att en helt vanlig snubbe, som ser bra ut o har en guds-gåva-till-kvinnan-kropp kommer in som den som skall gänga sig med vår blivande drottning. Cooooolt är ordet!!

2009-02-24 @ 21:27:18
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: Nina

I totally looove it!! Kungabröllop... jag kommer att sitta bänkad! Det är så ända in i helvetes pampigt så det får man bara inte missa jue...Personligen tror jag oxå att detta kan bara bra för sverige just nu, kristider o allt... vi blir satta på kartan igen och intresset för sverige ökar! Bra på många sätt... host host

2009-02-24 @ 21:58:58
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: DD

Jag tycker det är lite charmigt med Vickans uttalande "Jag vet att det är svårt att vara ihop med en sån som mig". Klart killen måste vara kär om han orkar stå ut med bördan av att vara "Blivande Drottning Victorias pojkvän".Kul med lite "inside information" =)2009-02-25 @ 09:05:01
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja det är väl så att ni från det kvinnliga könet tycker detta är mer spännande än vad vi män gör gissar jag.Lite kul för oss Lillsvedare att se Lärar-Rolle av alla människor bli intervjuad av Aktuellt igår angående Westlings tid som student där.

2009-02-25 @ 14:53:10
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Lina

Men man "väljer" ju inte vem man blir kär i...

2009-02-25 @ 23:58:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0