Seger mot Real Madrid

En härlig kväll igår då Perra och jag fick se vårt Liverpool vinna med 1-0 mot Real Madrid på bortaplan efter en helgjuten defensiv insats av Liverpool. "Skrällen som hela Europa talar om" skrev Expressen vilket känns löjligt då det inte kan vara en jätteskräll för någon fotbollsintresserad att Liverpool är starka i Champions League och har bra statistik mot spanska topplag.

Det var väl egentligen en ganska typisk 0-0 match men när formstarke Benayoun gjorde målet efter en fast situation är det bara att tacka och ta emot. Nu när Torres spelade halvskadad och utan att vara i mental balans samt Gerrard var på bänken så känns det förstås kanon inför returen på Anfield då Liverpool kan mönstra ett ännu starkare lag förhoppningsvis.

Kommentarer >>
Postat av: FredrikB

Japp, det var en riktigt bra genomförd match av 'Pool. Och som du säger, när "El Nino" och Stevie förhoppningsvis är närmare toppform om två veckor blir det tufft för Real att vända på det här...

2009-02-26 @ 11:09:07
URL: http://fredrikfoto.blogspot.com/
Postat av: Mattias

Tydligen är Torres borta några matcher nu vilket känns djäkligt trist. Speciellt nu när Keane är såld men förhoppningsvis läker han fort!

2009-02-27 @ 07:48:34
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0