Nya Let´s Dance

Let´s Dance är inget av mina favoritprogram men jag ser det ibland eftersom Tina brukar vilja kolla och lite beroende på vilka kändisar som är med förstås. Marcus Birro är tydligen med och det kan tyckas vara lite märkligt då han för det första har sågat programmet/deltagare rejält tidigare men så var det ju även med Allsång på Skansen innan han själv var med och han erkänner ju också numera att han trivs i det kändisliv som han tidigare så kraftigt har fördömt.

Birro är ju numera en lyrisk småbarnspappa med ett förhållande som varit i kris och där det knappast underlättar att han gissningsvis väldigt sällan hinner vara hemma. Marcus Birro jobbar i tv med fotboll på Kanal 9, Kvällsöppet på TV4, tävlande i På Spåret i SVT samt som gäst i alla möjliga tv-program. Dessutom reser han runt i Sverige med en egen föreställning, skriver krönikor för flera tidningar, jobbar i radio, driver flera bloggar och syns nu även på diverse kändistillställningar.

Let´s Dance verkar ju vara minst sagt tidskrävande program med 5-6 timmars träning per dag så hans beslut att tacka ja kan ju kännas lite märkligt för en utomstående fast folk gör förstås precis vad de vill med sina liv! Om jag ska se programmet så hoppas jag på många "rumpchocker" från Elin Kling och sen är det alltid en roligt med den eminente superrolige programledaren David Hellenius!



Kommentarer >>
Postat av: Lina

Usch, Let's dance är något jag aldrig förstått mig på. Lika lite som jag förstår mig på Birro ;)

2009-12-08 @ 15:18:42
Postat av: DD

Skit i Birro!



JAG vill vara med i Let's Dance. Jag är ju ingen kändis men tusan va roligt det skulle vara!!!!



2009-12-09 @ 12:10:40
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Mattias

Nä det är nog ett av de sista program jag skulle vilja vara deltagare i tror jag!

2009-12-10 @ 11:16:00
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0