Dystra besked

Min brorsdotter Olivia har fått ett trist besked då hennes värden visade sig vara mycket sämre än tidigare då hon ju de senaste månaderna svarat ganska bra på behandlingen. Nu väntar en ännu tuffare tid framöver med benmärgstransplanation där det förstås gäller för läkarna att hitta en bra donator. Även om det finns risker med detta så kan det ju bli bra också bara allt går väl och läkarna verkar ha gott hopp om det liksom Olivia med familj!

Olivia har ju börjat skriva en blogg om någon vill kika in och om du läser även detta "Lia" så vet du vi har dig i våra tankar hela tiden och skickar massor av styrkekramar!!! Imorgon är det nyårsafton och det känns så djäkla orättvist att du ska behöva ligga på Uppsala sjukhus en sådan kväll men som du skriver själv i bloggen så ska du ju bli frisk och kommer att ha många roligare nyårsaftonar i framtiden!

När Olivia ligger på sjukhus och Tinas mamma inte blir bättre med sin cancer så känns det svårt att med glädje se fram mot år 2010 men vi får hålla tummarna för att det blir ett bättre år eftersom jag inte kan påstå att år 2009 har varit sådär jättebra för våra familjer!! Mitt i allt sjukdomselände så är ju Max den stora solstrålen i vårt liv och som förgyllt livet för oss detta år. Tänk vilken underbar liten glädjespridare till son vi har fått!!!

Vi kommer fira nyår här hemma ihop med Johan, Maria och Theo och det ser jag fram mot! Förutom lite god mat och dryck ser jag fram mot en mysig kväll där vi väl förmodligen kommer spela lite roliga spel mm. Dessutom hinner ju våra smågrabbar leka lite också innan John Blund kommer. Nu ska vi bara försöka hinna få ordning här hemma då vi börjat måla kökstaket plötsligt. Tur att jag har min älskade flickvän som är en klippa både vad gäller målning och planerande/fixande av middag mm.

Gott nytt år till er som läser detta!!!

Kommentarer >>
Postat av: Tina

älskar dig

2009-12-30 @ 21:35:22
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Nina

Aaaah... nu blev jag alldeles varm av din Tina´s fina ord här! Måste kika på hennes blogg! Jag skickar oxå styrkekramar till Olivia och hoppas hon snart snart snart får bli bra!



Hoppas massor på att ni får ett bättre och ett 2010 fyllt av fina besked istället för tråkiga!



GOTT NYTT ÅR!!!

2009-12-31 @ 12:01:58
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Johan B

Jag och Anna var in och läste på Olivias blogg. Vad jobbigt det måste vara för henne och er släktingar. Men vilken tuff och duktig tjej. Skrivargenerna sitter i precis som hos dig Matte! Vi håller tummarna att det löser sig!

2010-01-01 @ 09:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0