Dags för Winnerbäck

Imorgon ska jag, Tina, Johan och Maria åka in till Gävle för att käka på eftermiddagen och sedan gå på Lars Winnerbäck i Läkerol Arena. Det ska bli roligt att åka in på konsert med dem och roligt för mig och Tina att få vara barnfri ihop för första gången på flera månader. Tyvärr kunde Max inte sova hos mormor som planerat då hon ligger på sjukhus men snällt nog kunde moster Linda och Jerpa komma hem till oss och vakta busfröet under kvällen.

Det skulle vara roligt att ta några öl imorgon men jag önskar att de här djävla blåsorna i munnen som inte syns kunde försvinna. Kanske är det någon öl som tungan behöver för att sluta brinna? Fast sedan är jag ju lite rädd för att partaja numera också då jag ju riskerar magkrampshjärtsnörp tydligen så det får nog bli rätt lugnt. Dessutom ska man ju orka med Max dagen efter samt målning av badrum också.

Jag har inte läst så mycket om Winnerbäcks turné den här gången men jag hoppas att han har bytt ut några låtar sedan premiären för den kändes lite sådär låtmässigt. Jag tycker nya skivan var ok men saknar några riktiga höjdarlåtar så jag ser mest fram mot att höra Winnerbäcks gamla låtar imorgon som t ex denna fina låt "För dig"


Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0