Sportsurr

Innebandyfinalen
Jag kollar väldigt sällan på innebandy och såg inte hela matcherna men delar av både herr och damfinalen. I damfinalen var det ju lite extra roligt att kolla in Emma Lundmark från Storvik som man inte har sett spela sedan hon var duktig ung tjej i vårt damlag för många år sen.

I herrfinalen vann ju AIK och där spelar den duktiga backen Peter Fischerström. Han borde vara rätt gammal nu med tanke på att jag spelat mot honom flera gånger i början av 90-talet när han spelade i Fornudden. Minns alla fall att han redan då stack ut rejält med sitt hårda skott bland annat. Kul för Jidhe att avsluta med guld förstås!

Nåt som innebandyn måste ta bort är det här att hela laget ska springa in när man gjort mål. Det blir bara löjeväckande och jag vet själv hur drygt jag tyckte det där var. Jätteroligt för bänkspelarna också för övrigt.

Inför Hockey-VM
Kikade lite på Euro Hockey Tour i helgen och det är ju bara att hoppas att det dyker upp lite fler spännande NHL-proffs i Tre Kronor under VM. Just nu känns laget ganska svagt med en dålig backbesättning och ingen given förstemålvakt. Förhoppningsvis kan det komma några ytterliggare spännande NHL-proffs till truppen så att laget kan gå långt i VM.

NHL-slutspelet
Kikade på Washington-N.Y Rangers i Lördags och Henke Lundqvist imponerade åter igen stort när han höll nollan. Nu verkar många tro att Rangers tar det här men jag tror det blir en lång serie för i längden blir det svårt att vinna matcherna när man skapar så lite offensivt som Rangers gör. Kul att se Niklas Bäckström spela för han har verkligen tagit flera kliv i utvecklingen och spelar med stor pondus. Roligt att svensklagen Vancouver och Detroit går bra också så man har lite fler matcher att se fram mot längre fram i slutspelet.

Premier League
Slutspurten inleds och det känns som om Liverpool måste ta full pott i de återstående 5-6 matcherna samtidigt som man bara kan hålla alla tummar i världen för att Sir Alex kommer se ut som på bilden här nedan. Ikväll är det stormatch mot Arsenal där tre poäng är ett måste!

Sir Alex dansar fågeldansen!

Kommentarer >>
Postat av: Johan

Ser hellre på orientering på tv än innebandy.



Hockey VM blir som vanligt roligt när slutspelet drar igång, oavsett vilka proffs vi har med. Men OS nästa år, voj voj voj va kul. Då blir det pappadagar..



Såg oxå den matchen, men nu torskade NY inatt så det blir tufft som du skriver.



Hahaha skön film på fågeldansen!!

2009-04-21 @ 08:47:31
Postat av: DD

Haaaaaaaaaatar Hockey-VM. Kan inte folk förstå att hockeyn ska vara slut när solen skiner och fotbollen har börjat?



2009-04-21 @ 12:11:14
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/
Postat av: Urban

Hahaha Sir Alex haha

2009-04-21 @ 18:03:50
URL: http://bollfot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0