Max sömnchock

Jobbade över lite igår och när jag kom hem igår så letade Tina efter sin plånbok. Efter lite letande och telefonsamtal till samåkningskompis och även Statoil i Gävle där hon handlat så kunde hon konstatera att den var borta så hon fick ringa och spärra visakortet. Senare på kvällen så hittade Tina av en slump plånboken instoppad i ett skåp och våra misstankar om vem som är tjuven vänder sig kraftigt mot en liten busig ljushårig pojk som älskar att plocka i och ur saker i skåp.

Igår kväll la jag Max vid halvåtta och även om han bökade runt en del i sängen så att Tina fick flytta honom en gång så sov han sen ända tills klockan halv fem imorse då han vaknade och grät till lite. Då tog Tina in honom till dubbelsängen där han sedan sov till sextiden som vanligt. Det var väldigt länge sedan han sov så bra hemma kan jag lova och det var ljuvligt att inte behöva få honom att somna om alls under kvällen och vi hoppas på fler såna här nätter i framtiden.

Själv vaknade jag åter igen vid kvart över fyra på morgonen och kunde sedan inte sova efter att ha tagit lite nässpray, grrr. Fast huvudsaken var ju att Max sov bra men lite trist att jag själv har så svårt att sova. Det är kul att vara morgon/kvällspigg men att sova ungefär mellan 12-04 flera nätter känns lite onödigt kort. Nya försök inatt!


Max älskar att dansa till Nicke & Nilla!

Kommentarer >>
Postat av: Malla

Barn kan! Maxen har hajjat vikten av att spara! ;-)



Pok





Mallahaenhärlighelgbralla

2009-04-17 @ 11:32:48
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0