Nya Viasat Sport

Stor Champions League kväll igår på Viasat med nye programledaren Ola Wenström i studion. Till sin hjälp hade han Rit-Ola och Sladjan som också värvats till kanalen. De skötte som väntat sitt jobb väl men problemet för Viasat är ju nu deras kommentatorer/bisittare. Att höra Glenn Hysén gång på gång få vara "expert" på sitt favoritlag Liverpools matcher utan kunskap om laget är en plåga och det hjälper inte till att Lasse Kinch är kommentator då heller.

Otroligt skön seger för Liverpool igår efter två mål av mästerlige Steven Gerrard! Bra spel i första halvlek av Liverpool men en sämre andra halvlek där Marseille skapade en del chanser och mycket väl kunde ha fått oavgjort. Roligt att se Ryan Babel få chansen från start och han gjorde en bra första halvlek. Skönt också att Torres/Gerrard kunde spela utan att slå upp skadorna. I helgen är det match mot Hull i ligaspelet och även om jag inte vill att Benitez roterar för mycket så hoppas jag dansken Agger får lite speltid som mittback i den matchen.

Till sist: Ser att Expressen fortsätter göra stora rubriker om Zlatans så kallade tjafs med Ralf Edström! Visst kan Ralf vara alltför Zlatan-negativ ibland men angående hans insats i Ungern-matchen var det ju ingen hutlöst orättvis kritik från Ralf egentligen? Canal Plus utmärkte Jonas Dahlqvist hade ju en mycket värre sågning av Zlatan i sin blogg men den verkar inte journalisterna hittat till ännu. Apropå Zlatan så var det två imponerande framspelningar han gjorde igår!

Kommentarer >>
Postat av: persson

tänk att zlatan är så ruggigt bra i inter och ofta så dålig ilandslaget ......han måste vara världens starkaste fotbollspelare.....målpassen igår vilka prestationer.....

2008-09-17 @ 15:45:29
Postat av: Mattias

Ja det är synd att man inte får se honom sådär grym oftare i landslaget även om det förstås till viss del beror på sämre medspelare där också. Han har starkare ben än vår vän Wanke till och med den gode Zlatan!

2008-09-17 @ 21:51:13
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0