Bloggkändis för en dag

Idag hamnade mitt blogginlägg om Stjärnor på Is av nån outgrundlig anledning på blogg.se förstasida vilket förstås gav besöksstatistiken en orkanknuff uppåt siffermässigt. Lite ironiskt att jag fick fler besökare/kommentarer än någonsin då jag precis går i tankar om att antingen sluta blogga, starta en helanonym blogg eller kanske sätta lösenord på bloggen.

Vi får se hur det blir och jag återkommer säkert om mina bloggfunderingar någon dag framöver!


Kommentarer >>
Postat av: Malla

Hey man...



Vill bara ge min åsikt om det här med att vara anonym.. Jag är inte så värst anonym för jag har inga problem med att vara "hela Malla" öga mot öga.. Däremot tycker jag att det är både najs och skönt att få "hä ur mig".. Om "hela mig" i offentlg miljö.. Dvs min alldeles egna blogg...



Att vara anonym där är skönt.. Där kan jag skriva om ungarna, mitt tänk, mina problem utan att behöva känna att jag utlämnar någon. Det känns bra för mig..



Nu när vi åker till Kina på en speciell resa har jag startat en låst reseblogg.. Där bjuder jag in människor.. Dår är det mycket mer privat m bilder mm..



Du är väkommen m din familj om ni är intresserade så maila till [email protected]



Pok



Mallaärjutrotsalltsommångaandraenvanligmänniskabralla

2008-10-06 @ 23:55:03
URL: http://desperatenotwives.blogspot.com
Postat av: Janne

Sluta blogga!?!?! Vafalls Matte....skärpning.

2008-10-07 @ 00:33:43
URL: http://janne73.blogspot.com/
Postat av: Johan

Det är du och Schulman med hela Sverige... ;-)

2008-10-07 @ 06:15:38
Postat av: Nina

WHAT?? Nej inte sluta väl...det låter ju skittrist! Jag är ju inte så värst anonym, var ju de det första åren men kände att jag till slut aldrig skrev nåt som jag inte kunde stå för....varken när det gäller mina vänner, familj eller mig själv så WTF, jag outade mig själv totalt. Hittills har jag inte kännt att det varit dumt... o givetvis väljer jag att skriva om sånt som jag kan stå för och som jag kan tänka mig att dela med mig av. Jag bär ju hemlisar oxå.... som mina närmaste bara får veta såklart....



Nej, fortsätt som du gör tycker jag!! :)

2008-10-07 @ 07:46:08
URL: http://niiinis.blogg.se/
Postat av: Mattias

Ja det finns ju förstås för och nackdelar med att ha en anonym blogg eller sätta lösenord om jag skulle välja det. Jag har väl precis som er Malla och Nina inga större problem med att vara O-Anonym MEN ibland skulle det vara skönt att vara helt anonym tycker jag.



Återkommer om det...

2008-10-08 @ 07:18:28
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: DD

Starta en anonym blogg och ge mig adressen...I want to know all the juicy details ;D







2008-10-09 @ 12:14:39
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0