VM-finalen 2008

Gårdagens final mellan Kanada-Ryssland var verkligen en suverän ishockeymatch på alla sätt med högt tempo, fantastiska spelare, mycket tacklingar och stor dramatik. Lite skönt att Kanada för en gångs skull förlorade måste jag säga! Nu längtar man redan till OS i Vancouver 2010 där det just nu känns som om Ryssarna, Kanada och Sverige på papperet kommer ha de hetaste lagen!

Kommentarer >>
Postat av: Pumba

Grym match och grymt næjd med att Ryssland vann. Så skönt att Kanada fick stryk på hemmaplan. Har kollat lite på TSN och ESPN o andra nordamerikasnka sajter, och de är ju som Engelska journalister när det gäller fotboll. Tror att de alltid är bäst i världen. Håller med dig som du skrev tidigare, att hur ointressant VM verkar innan det börjar så sitter man där till slut och hejar som aldrig förr och är tok engagerad... Dock orkade inte jag heller ladda om till brons matchen utan slötittade lite oinspererat och vart inte ens arg??? när de släppte in målen.

2008-05-19 @ 21:15:23
Postat av: Mattias

Ja precis. Alltid skönt när England o Kanada förlorar just på det sättet. Man liksom hat/gillar dem på nåt sätt. Ringde dig igår Pelle för att höra om hur ESPN Classic är som kanal men vi kan höras senare om det!

Det enda som gjorde mig förbannad i bronsmatchen är Bengt-Åkes bedrövliga icke-coachning!

2008-05-20 @ 07:18:51
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0