Välja tv-kanaler

Vi har ju sen ett år tillbaka ett Boxerabonnemang till vår tv i vardagsrummet men i sovrummet har vi haft analoga kaneler via Tele2 som ingått i föreningsavgiften. Det har varit perfekt för mig eftersom jag då har kunnat se Viasat Sport 1 & 2 t ex. Nu har de släckt ned det Analoga nätet och vi har bara ettan, tvåan och fyran i sovrummet vilket inte är nån höjdare. Vi har funderat på att skaffa ett tvillingkort till Boxer men igår fick vi ett brev från hyresföreningen om att vi i hyresavgiften som vi ändå måste betala kommer kunna välja åtta kanaler ur Tele2´s Intressepaket.

Det känns som om dessa sex kanaler är rätt givna: TV3, Kanal5, TV4 Sport, TV4 +, TV4 Fakta, ESPN Classic. Sen får vi grubbla lite mer på vilka två till kanaler vi vill ha på sovrums-tv:n. Någon som har koll på Travel Channel, Viasat History/Nature och de där?


Kommentarer >>
Postat av: Honung

Har ingen koll, men natur och historia går aaltid hem hos mig. Kan du fatta att jag sitter på bussen och skriver detta? Wow, liksom... VaD COOL jag är. :)

2008-05-19 @ 18:46:55
URL: http://honungsbullen.blogg.se
Postat av: Mattias

Ja det är härligt med bärbar på det sättet :) Jag gillar också naturprogram o har ju Animal Planet så det kanske blir Viasat Nature eller nåt...

2008-05-20 @ 07:15:18
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0