Tillbaka på jobbet

Igår var jag ledig då jag skulle upp till Hudiksvall för att besöka en tandläkarspecialist. Det har att göra med att jag för flera år sen pga innebandyskada fick operera in en titanskruv i tandbenet och har en porslinstand. Tina och Max följde snällt med som sällskap och det var ju första långturen för "junior" också. Eftersom vi skulle upp tidigt tänkte vi lägga oss tidigt alla tre på Söndagskvällen men då hade Max en lång lång skrik/gråt-attack. Trots att pappa sakligt och lugnt informerade honom om att om han fortsatte skrika sådär så försämrades oddsen kraftigt för honom att få ett syskon i framtiden :)  Hur som helst så somnade han till slut och sov nästan hela vägen upp till Hudik i den nya bilbarnstolen. Jag har ju många minnen från just Hudiksvall där jag dels spelat mycket innebandymatcher/cuper genom åren men framförallt haft flera "Lillsvedsträffar" med mina Hudikpolare.

När vi kom hem oljade jag in altanen igen och tänkte så gräs men skjöt upp det tills ikväll. Istället lyckades vi titta på en hel film med en sovande Max i famnen. Jag hade fått tips från Persson om en ungdomsfilm på Canal + som heter Linas Kvällsbok. Det var en ungdomsfilm med lite Fucking Åmål-stuk kan man säga och handlar om tonåren och de problem man kan ha i den åldern. En underhållande och sevärd film som får en att tänka tillbaka på tonåren och inse att det kan vara rätt skönt att bli vuxen. Ibland tänker jag lite på hur det kommer att bli när Max är tonåring och hur man ska vara i sättet som förälder mm. Fast det är ju en bra bit kvar tills dess förstås *ler*

Gick upp kl 5 imorse för att i efterhand kika på nattens VM-match där Sverige krossade Frankrike med 9-0. Svårt att dra några större växlar på den matchen. Det blir tuffare mot Schweiz på Onsdag kväll helt klart!

Nu måste jag sätta igång med att beta av min jobbhög och ikväll efter jobbet blir det nog en långpromenad eller lugn joggingtur. Nu är jag mer eller mindre på ruta noll igen motion/viktmässigt så det är bara att köra igång igen!Kommentarer >>
Postat av: Frippo

Sover du aldrig...?

2008-05-06 @ 14:22:37
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Nathers

Kalas, den där filmen hade jag nästan glömt bort, såg den för några månader sedan. Man skrattade ju sönder :D

2008-05-06 @ 16:42:10
Postat av: Johan

Hudik! Vilka minnen...

2008-05-06 @ 17:43:53
Postat av: Mattias

Frippo/
Nja jag sover nog mindre än många andra människor kan man väl säga... Fast inatt sov jag från 23-05 = utsövd

Nathers/
Ja den var rolig stundtals och du minns nog bättre än mig hur det verkligen var :)

Johan/
Tänkte stanna i "Iggarna" och fota lite platser och göra en quiz i bloggen för din skull men det blev aldrig så :)

2008-05-06 @ 21:23:47
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Johan

Persson hade väl vunnit den ändå. Rain Man kan ju allt han..

2008-05-06 @ 22:03:40
Postat av: //Mia

Jahaja!
Nu har det väl gått så pass lång tid så jag kan kommentera förlusten för ditt lag. Kärleken tyckte OCKSÅ att det var bättre att åka ut nu än att förlora mot mitt Manch.Utd. Nåväl.... Spännande final!
Vilka underbara bilder på er söta lilla Max.
Må så gott

2008-05-07 @ 07:33:25
URL: http://livethosmig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0