Lördag

Det bästa stunden i veckan är nog Lördagsmorgon. Nu har Max tagit en powernap och Tina vaknat så jag ska väl käka frukost och sen sätta igång o försöka göra lite nytta. Idag ska vi se till att bli klar med inoljning av utemöbler, klippa gräs och fixa lite annat. Sen har vi ju äntligen vår nya tvättmaskin igång så den lär ju få köra hela helgen med tanke på vår tvätthög.

Sen hoppas jag verkligen att jag får ihop folk till lite innebandy idag för det har blivit för lite träning på sistonde och så har jag godisfrossat ons, tors och fredag!!!! Jag har ju en karaktär som är sämre än sämst *Suck* Under fotbolls-EM blir det ju lätt att hålla en bra kost också förstås!

Ikväll kommer vi väl säkert kika lite på Eurovision även om jag oftast tycker att den svenska melodifestivalen är 10 ggr mer intressant. Det blir väl som vanligt väldigt mycket usla bidrag och sen stör man sig så in i helvete på när Grekland ger Cypern en tolva och tvärtom. Däremot om Finland ger Sverige en tolva tycker man det är hyfsat ok :) Av det jag har sett så gissar jag att Ukraina kommer ha bra vinstchans även om Charlotte Perellis låt är bättre enligt mig!


Kommentarer >>
Postat av: Johan

Ser Detroit- Pittsburg nu. Paus mellan andra och tredje.. Jääääsp!

2008-05-25 @ 03:59:08
Postat av: Mattias

Du måste skaffa digitalbox med hårddisk Bodare!! ;)

2008-05-25 @ 19:12:47
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Johan

Jo, men enda lediga tid man har är ju där mellan 01:00-05:00 typ...

2008-05-26 @ 05:45:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0