Hockeynight

Sverige-Danmark 8-1
Kikade på Tre Kronors match mot Danmark lite i efterhand och det var ju en klar uppryckning jämfört med Schweiz-matchen men egentligen ett prov utan värde. På Lördag kväll får vi se hur laget kan stå upp mot Ryssland! Ofta efterlyser man mer engagemang hos svenska kommentatorer men i fallet Åke Unger blir jag så trött när han vid 8-0 ledning kan höja rösten om en offside eller vad fan som helst! För övrigt håller jag med Boorken om att Sverige borde försöka få till en "leading line". Tyvärr vimlar det inte av stjärnor att sätta ihop med Hörnqvist och Bäckis men vore jag Bengt-Åke skulle jag testa med Nisse Ekman där.

Detroit-Dallas 4-1
Vid 00:30 la jag mig på soffan för att sova och vid 04:30 vaknade jag för att se nästa match, Detroit-Dallas. Djävlar vad "The Red Machine" imponerar och svenskarna fortsätter leverera i världsklass! Detroits powerplay måste vara det absolut bästa i världen och ska Dallas ha en chans får de inte ta så många billiga utvisningar. Franzén och Holmström är enligt kommentatorerna och mig de två bästa spelarna i världen just nu i arbetet framför målet och jag hoppas de startar egna hockeyskolor och lär ut denna konst till unga svenska spelare i framtiden.

Niklas Kronwall är en helt underbar back och vilka tacklingar han delar ut i match efter match!!! I nattens match fick den finske Dallasspelaren Miettinen smaka på "Another Kronwallian hit" och han funderar nog fortfarande vilken buss han blev överkörd av. På Lördag natt är det dags för nästa drabbning mellan lagen och jag rekommenderar verkligen er som gillar hockey att se de här matcherna.

Highligts från matchen finns bland annat här >>

Kommentarer >>
Postat av: wanke

:) faaan va trött du måste varit för jag kika oxå å denmatchen sluta 4-1 till detroit ;)
Mvh Mr wanke som aldrig haft fel :D

2008-05-09 @ 12:49:25
Postat av: Mattias

Ja det var väl en felskrivning som krävdes för att få dig, roffe eller nån annan av mina sportintresserade kompisar att orka skriva en kommentar i bloggen! Ändrat nu! ;)

kanske innebandy imorrn förresten, hörs senare

2008-05-09 @ 12:59:32
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0