Frustrerad

Det känns lite trist när man är långledig från jobbet och alla tre är förkylda. Vi blir i snigelfart allt piggare men jag känner att jag börjar bli lite smågrinig och frustrerad utan större anledning nu när jag inte kunnat träna eller göra lite nytta här hemma på en vecka! Sen kräver ju Max en hel del just nu också när han är sjuk stackarn och man känner sig rätt låst eftersom han ju inte gärna gör något själv inte. Jag har verkligen tyckt att den här perioden med Max är helt underbar men längtar lite tills han kan krypa/gå och göra lite mer saker även om det förstås också innebär dryga stunder på ett annat sätt.

Eftersom min förkylning vägrar släppa och pga vissa andra skäl så skippar jag "Högens" 30-årsfest imorgon. Trist då såna där stora tillställningar ju alltid är djävligt roliga och dessutom vill man ju fira den som fixar festen. Inte så många i gänget som ordnar fester vid inflytt, födelsedagar för övrigt! Jag får väl istället se hur de hade det via Youtube istället där Henke Lundqvist-kopian Höglund alltid hamnar!!!

Det blir väl ännu en innedag och jag tänker ge mig på en liten städning, fortsätta installera datorn som äntligen hittat hem och ta hand om vår hostiga sprattelgubbe här hemma. När jag blir förkyld och bara är hemma får jag en oerhörd godisaptit så dieten är fortsatt en katastrof och oj vad jag längtar efter att tokträna nu! Nu ska jag gå och "göra dag" med Max här men ni får ha en trevlig helg!!

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0