Champions league

Man United vann ju till slut den rafflande finalen igår. En märklig känsla att se en match där man absolut inte vill att något av lagen ska vinna!!! Helt klart så har ju Man United gjort en fantastisk säsong och är värdiga dubbelmästare men har också haft det flyt man måste ha för att vinna så stora titlar. Det borde till och med Sur Alex kunna erkänna nu när han vunnit och slipper agera dålig förlorare den fantastiske gubbdjäveln!

Hoppas Drogba mår riktigt dåligt och slutar bete sig som en pinsam diva i framtiden. John Terry tycker jag däremot lite synd om för tänk vilken hjälte han hade kunnat bli! Om man nu kan tycka synd om en fotbollsmiljonär som har allt man kan önska sig i livet men fotbollsmässigt kommer han gräma sig resten av livet för straffmissen gissar jag.



För övrigt hatar jag att Van der Saar blev hjälte för jag tål inte den där mannen som ständigt ska psyka o hålla på. Tänk om det fanns en seriefigur som Super-Mac i den verkliga fotbollen som kunde skjuta en straff i huvudet på den dryge holländaren så han for in i målet!

Jaja det blev "scummens" säsong igen det här men nästa år hoppas hoppas jag verkligen att Liverpool kan hota i ligan men det beror ju helt på hur mycket de olika klubbarnas ägare vill slänga upp till "silly season". Tyvärr verkar Liverpools amerikanska ägare inte vilja punga ut så mycket utan bråkar hellre så det blir säkert svårt nästa säsong också är jag rädd. Nu ser vi fram emot EM istället hur som helst!!!

Kommentarer >>
Postat av: wanke

UNITED UNITED :) skönt å se ett spelande lag vinna :) å pool kommer inte å va i närheten av en liga seger dom närmsta 5-6 åren ! dom kommer hamna
mellan 3-6 plats varje säsong !
Dom e mil efter chelsea å united !"! ;)

2008-05-22 @ 23:29:16
Postat av: Johan

Underbar seger!

Men jag håller med dig om van der Sar, hatar också honom. Men du kan väl inte påsta att du LIKA MYCKET PÅ på Chelsea än United?

Längtar till EM som fan. Sommarvarmt, grillning, bira, chips och två EM-matcher på kvällen och sen när allt är slut och Italien vunnit som vanligt, ja då är det semester i fyra veckor...

Kan det bli bättre?

2008-05-23 @ 06:12:46
Postat av: Pumba

Ja det var en underbar kväll för ett Utd hjärta! Chelsea var värda nånting mer, men ser ju mycket hellre Utd som vinnare till slut. Håller med om Terry, kan faktiskt känna för honom även fast man fortfarade svävar på moln...
Nu över till nåt ännu viktigare! nämligen mitt tips inför säsongen*** synd att du bytt blogg så man inte kan gå tillbaka o se, men jag är rätt säker på att jag tippa: United tar dubbeln - den VIKTIGA dubbeln. Prem L och Champ L. får stryk i FA cupen i semi (dock trodde jag Pool lr Chelski skulle slå ut dom, inte Pompey) Ut i 2:a omg av Ligacupen med juniorer och reserver mot Scunthorpe lr nåt annat dynglag! Det vart Coventry = RÄTT. Ronaldo skulle göra mest mål för Utd, (dock trodde jag aldrig att han skulle göra så många) Gerrard och Torres de enda som skulle övertyga i Pool (som vanligt). Hade dock tokfel när jag gissade att Rolando Bianchi skulle vinna skytteligan helt otippat (kommer knappt ihåg hans namn längre..

2008-05-23 @ 15:41:07
Postat av: Mattias

Wanke/
Nja mil var väl att ta i men tyvärr kan inte Liverpool handla spelare för flera miljarder varje sommar som Man United och Chelsea kan göra. Sen får man ju förstås ge cred till Sir Alex också även om det bär emot :(

Johan/
Att välja vinnare mellan dessa två var som pest eller kolera för mig. Japp det ska bli helt underbart med EM!!! Digitalboxen kommer nog gå varm så man inte försummar familjen hela juni!

Pumba/
Jag ska minsann titta i gamla bloggen och lovar att följa upp framtida sporttips lite bättre bara det blir lite större uppslutning på tipsen bland er som är sportintresserade. Bra tippat där förutom Biachi då Pelle :) Man kanske ska fråga Hasse Backe på fredag om vad som gick fel där :)

2008-05-23 @ 20:01:39
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: Anonym

Det enda vi minns av Pelles tips är : BIANCHI!!!

Moaha hahaha hahah hahaha

2008-05-23 @ 20:46:26
Postat av: Frippo

United värvar smart. Nani & Anderson kommer bli världsspelare. Dom va dyra men inte färdiga (som Torres) och således inte heller lika dyra.

Kolla in Ronaldo t ex. Jag älskar Man U sätt att ta dit unga lovande spelare och ge dom speltid så sakteliga. Det här laget behövs inte förstärkas på länge, dvs inga utlägg. Tror Pool inte ligger så långt efter över en femårs period, tror du?

2008-05-23 @ 23:40:50
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Mattias

Skulle Liverpool värva en ytterback och yttermittfältare av hög klass och inte få massa skador mm. tror jag nog att de skulle kunna hota United o Chelsea i ligan nästa säsong MEN samtidigt måste Rafa Benitez fortsätta bevisa ännu mera att hans lag kan gå för seger på bortaplan mer än tidigare precis som Sir Alex gör med sitt Man United.

Nu verkar Liverpool ha värvat två ytterbackar som väl inte direkt är av högsta världsklass men jag kan för lite om dem för att såga eller hylla värvningarna.

2008-05-24 @ 07:48:44
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0