Spin City

Även om jag alltjämt rankar Seinfeld som den bästa komediserien så måste jag säga att Spin City fortfarande är en serie man aldrig tröttnar på! Vilka härliga karaktärer som Stuart, Borgmästaren, Paul, James med flera. Huvudpersonen själv de första säsongerna Michael J Fox är ju fantastisk och vad sorgligt det var när han tvingades lämna serien pga sin sjukdom Parkinson. Spin City sänds ju numera både på Kanal 5 och TV6 och TV9 tror jag men lite udda tider. En serie som man kanske skulle ta och köpa DVD boxen till.

Trodde jag hade sett alla avsnitt men kan inte komma ihåg att jag sett det första klippet här nedan. Djävligt roligt var det alla fall ha ha. I det andra avsnittet försöker Michael J Fox som vanligt få "till det" med Heather Locklear och denna gång på en flygplanstoalett. Finns det fler som gillar serien eller har några särskilda höjdarminnen från Spin City?





Kommentarer >>
Postat av: persson

mer om schulmans ..........som jag för övrigt inte tål
http://www.expressen.se/noje/1.1071283/schyffert-portade-schulman

2008-03-04 @ 15:31:15
Postat av: Mattias

Ja läs Schyfferts blogg så får du se vilket liv det blivit om detta bland alla kommentarer där. Ett skämt precis i deras egen stil tycker jag så det kan de gått tåla.

2008-03-04 @ 15:47:30
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0