Schlagerkväll

Gårdagskvällen blev väl inte precis som man hade hoppats eftersom Max inte alls var på något sovhumör. Istället fick jag och Tina turas om att försöka hålla honom gråtfri och så tittade vi lite på Lets Dance även om jag tycker det är ett ganska tråkigt program. Det är lite jobbigt när man själv är astrött och Max inte kan komma till ro. Dessutom väger han ju numera en del så det blir lite tuffare att försöka bubba runt honom så att han somnar på det sättet. Hur som helst så somnade han till slut inatt och har sovit ganska bra inatt. Kvart över sex knorrade han en del så jag gick upp och bytte blöja på en morgonlycklig Max. Sen sov han och mor vidare medan jag istället gick upp.

Inga större planer för själva dagen idag förutom att jag förstås ska titta på bandyfinalen med SAIK! Ska faktiskt bli roligt att se nu när man kikat på lite tv-matcher på sistonde. Nisse och Patrik har väl redan börjat grogga de gissar jag nu när de ska till Uppsala. Hade planer på en långpromenad men det får ställas in eftersom mina ljumskar inte mår bra idag efter rinkbandyn.

Ikväll blir det ju förstås melodifestivalen och då kommer Jonny, Lena, Ebba, Nana, Maria och Theo hit. Vi tänkte käka lite först vid 19 och sen är det ju melodifestivalen. Ska bli roligt att se hur de tre bäbisarna är ikväll. Det kanske blir kaotiskt med kö till blöjrummet och bäbisar som klättar i lamporna eller så sover alla vi får se. Theo är ju bara någon vecka gammal så han blir nog lugnast tippar jag. Några glas vin eller öl blir det säkert för oss som inte ammar också gissar jag. Tyvärr för sångfågeln "Nana" så har vi ju ännu inte köpt Singstar till vårt PS3 så jag hoppas du klarar dig ändå Johan ;)

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0