Ny dator

Vi har ju inte köpt ny dator (lugn Persson ;) men vi har däremot lånat morsans nya bärbara nu när vår stationära dator är på väg till Danmark för lagning. Tänk att man blivit så beroende av saker på sin dator, nästan lite skrämmande!! Nu är ju frågan hur mycket man orkar fixa till den här tillfälliga lösningen. Firefox med de viktigaste tilläggen måste installeras liksom Photoshop, Winrar, Daemon Tools, Apatch för MSN, Nero, Utorrent, VLC player och några till program. Däremot har jag inte tagit backup på mina bookmärken och sen är ju all musik mm. förstås icke tillgängligt under ett tag framöver då.

En annan sak som kändes lite småjobbigt är ju att vår EPG (tv-guide) som jag jobbat så hårt för att få fungera via Internet nu inte kommer fungera igen ett tag framöver eftersom jag har de filerna på gamla datorn. Jag orkar absolut inte ge mig på det där strulet med att programmera filer mm.igen. Det enda som är bra när sånt här händer är ju att man alltid skärper till sig när det gäller att ta backup på saker och ting även om vi denna gång förhoppningsvis inte kommer förlora nånting vi hade på hårddiskarna.


Kommentarer >>
Postat av: Jerpa

Nej där har du fel! Visst man lär sig av sina misstag men när det väl händer har man iaf glömt bort det. MAn kanske gör en backup, men den lägger man på hårddisken nånstans för att SEN bränna ut den.

2008-03-29 @ 22:09:33
URL: http://www.jerpa.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0