Morgonpigg

Eftersom jag gått upp kl 5-6 varje morgon denna vecka hade jag väl hoppats kunna få sova ut den här Lördagsmorgonen men klockan 6 tassade jag ner för trappen för att jag inte kunde sova längre. Eftersom jag är pigg och tycker om att vara uppe tidigt så gör det ju inget heller. Det var värre förr när man åkte på läger med innebandyn eller t ex låg i lumpen. Hatade verkligen att sova borta när jag var yngre då man oftast av respekt för andra människor var tvungen att ligga och stirra i taket i timmar innan "de andra" vaknade. I lumpen var det allra värst för hur kul är det att vakna flera timmar före de andra instängd i ett tält!!! Fast i lumpen blev jag i och för sig populär eftersom jag alltid tog morgonrundan frivilligt när jag var vaktsoldat.

Nån gång i livet vore det ju ändå lite skönt att kunna lägga sig kl 23 och sen vakna jätteutsövd vid niotiden eller nåt. Fast jag skulle aldrig vilja vara en person som sover borta hela förmiddagarna på helgerna heller. Vilken sort är ni?

Kommentarer >>
Postat av: pangis

blivit mer och mer morgonpigg med åren... Lägger mig gärna hyfsat tidigt med.. jisses..min ungdom är banne mig borta:-)

2008-03-29 @ 16:42:47
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Jerpa

Som liten var jag morgonpigg och var ofta uppe och byggde med lego.
Nu för tiden sover jag helst så länge som möjligt men oftast så går det inte då man verkligen vill.

2008-03-29 @ 22:07:18
URL: http://www.jerpa.se
Postat av: Pumba

Jaa du Gonz! gissa vilken kategori jag tillhör? Har slagit sönder många sjungande väckarklocks kossor genom åren. Dock har jag blivit lite morronpiggare med åren. Vaknar rätt ofta före kl. 10 på helger nuförtiden men oftast är det som imorse, att man vaknar vid 12 tiden efter att fått ynka 11 timmars sömn.. Kommer bli en pandabjörn i mitt nästa liv. Är det nåt man oraoar sig för innan man blir förälder är det just sömnen, brukar ju bli lätt grinig och sur när jag inte får minst 9 timmars sömn. Imorgon har man fotbolls match kl 10.00 och så ska den satans klockan ställas om inatt åxå.. blir väl utvisad innan paus :(

2008-03-29 @ 22:12:27
Postat av: Mattias

Pangis/
din ungdom finns nog kvar men du har kanske upptäckt att det finns bättre saker att göra i livet än att sova på morgonen :)

Jerpa/
Nä det brukar ju ofta vara så att när man väl vill sova länge så ska man upp o jobba eller har nåt annat på gång.

Pumba/
Ha ha väckarklockskossan från vårt samboår på Lillsved kommer man ju aldrig att glömma!! Det är du och Ronny som blir pandabjörnar i nästa liv då :)

Du behöver nog inte oroa dig alltför mycket för det där med att bli en trött pappa eftersom det har funnits många sömntörstiga människor tidigare som blivit föräldrar och hävdat att de klarat sig bra trots mindre sömn.

2008-04-01 @ 08:45:05
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0