Kall morgon

Snacka om att man vant sig med den här grymt okalla vintern. Höll på att frysa ihjäl imorse när jag promenerade till jobbet eftersom det måste ha varit hela minus 6-8 grader kallt ute!!! Lite synd ändå för alla barn att vintrarna mer och mer verkar försvinna måste jag säga även om jag inte är någon dyrkare av att frysa och skrapa bilrutor. Vi får nog se till att ta med Max upp till stugan i Malung i framtiden och besöka Sälen någon gång per vinter. Jag har ju redan börjat fundera på när man kan få köpa nån häftig Bob och göra stort paket av vid julen med mera.

Vaknade vid 5-tiden imorse när Tina bytte blöja på Max och skulle amma honom. Mr Knorrhane förde sånt liv så jag kunde inte somna om och gick upp istället. Kastade mig på datorn för att se hur det gick för Hillary Clinton i nattens demokrat-val.............NÄDÅ skojade bara. Jag ville se hur det gick för Foppa inatt förstås och det verkar ha gått bra glädjande nog!!! Foten höll denna matchen *pust* 

Igår kväll käkade vi Tacos och umgicks med Max. Tittade på Sport-Jeopardy där frågorna var pinsamt lätta som vanligt när det är såna här kändisveckor. Sen var det Brynäs-Mora och även om det känns kört för Brynäs att undvika kvalserien var det skönt att de gjorde en sån bra andra halva av matchen igår. Kul att se Ove Molin visa glimta till rejält igår och måtte han och Dackell fortsätta ta sitt ansvar i kvalserien längre fram. Senare på kvällen så kikade jag på Champions League och zappade mellan tre matcher. Av det jag såg av Milan-Arsenal så tycker jag "The Gunners" var klart värda att avancera måste jag säga. Grattis Roffe!!!!

Kommentarer >>
Postat av: Linda

Nog är de trist alltid med vintrarna numer, man är glad att man har möjlighet att åka upp till fjällen närsom o njuta av "riktig" vinter med ordentligt med snö o kyla.

Gud så gott med tacos, har verkligen heldille på det - kan man nånsin tröttna på det? Ha ha!

Kändisveckorna på Jeopardy är ju katastrof! Satt häromdan o slötittade när Schulmanbruttan var med, hon var ju helt blåst.

2008-03-05 @ 11:13:54
Postat av: wanke

Tacos
:D what a surprise ;)

2008-03-05 @ 15:53:54
Postat av: Mattias

Nä Tacos kan man ALDRIG tröttna på!!! :)

2008-03-05 @ 16:34:05
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0