Hatlåtar

Lyssnar på MixMegapol här en tidig Fredagsmorgon och kommer på mig själv att bli irriterad när Mix Megapol och Rix FM ständigt spelar vissa gamla låtar som jag verkligen hatar. Egentligen inga genomusla låtar men det finns ju vissa låtar man bara inte tål efter att ha hört dem alltför många gånger. Många människor måste uppenbarligen gilla dessa men inte jag.

Shania Twain - That don´t impresse me much
Denna låten har Rix FM spelat en miljon gånger om dagen i flera års tid men nu det sista året har antalet gånger den spelats minskat lite. Jag kan fortfarande ruska på huvudet i bilen när jag slår på Rix FM och så är det just denna låt som spelas ELLER ständigt Patrik Isaksson.

Wheather girls - It´s raining men
När man är på krogen och tycker det är som roligast på dansgolven kan man ge sig fan på att det kommer ett 70-talsmedley som genast får mig att springa till baren istället. Alltså kan jag skylla många av mina minnesluckor genom åren på alla usla dj´s som väljer låtar som denna!

Girls just want to have fun - Cyndee Lauper
Jag vet inte om det är själva videon som spelades så ofta på 80-talet som innebär mitt motstånd mot denna låt? Hur som helst så tycker jag den är såååå dryg! Den här låten såg jag nog för första gången på Kaj Kindvalls tv-program Videobeat om det nu finns någon mer gammal dinosaurie på nätet som minns det programmet?

Någon annan som har "hatlåtar"?

Kommentarer >>
Postat av: Urban

Men byt till P3 Matte!!

2008-03-07 @ 08:03:17
Postat av: Mattias

Ja jag vet Ubbe :)
men man kommer liksom inte undan Mix och de här kanalerna på jobbet ibland och dessutom gillar jag att lyssna på Adam & Gry.

2008-03-07 @ 08:21:22
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: pangis

Jag håller med.. ! Jag håller verkligen med!!!

2008-03-07 @ 11:07:45
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: anki.

hahaha...vilken fullträff på hatlåtar!! jag tjatar ofta om hur mkt jag avskyr It´s raining men & Girls just...

2008-03-07 @ 11:52:18
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0