Debatt om debatt

Jag tycker det är väldigt intressant med debattprogram oavsett om det handlar om politik eller unga tjejers shoppingvanor. Alldeles nyss avslutade Stina programmet Debatt i SVT och problemet med det programmet är enligt mig att de har alldeles för många debattgäster. Dessutom är det trist när de har flera ämnen och alltid avbryter när det börjar bli intressant men det är väl tyvärr så att antalet tittare minskar om man skulle ägna hela programmet åt att debattera något seriöst "trist" ämne. Så jag kan förstå att de vill dela upp programmet i två ämnen MEN det känns väl ändå lite märkligt när man först diskuterar hunduppfostran eller nåt för att sen byta till debatt kring svälten i Afrika.

Angående kvällens debatter så har jag inga större åsikter om detta och hade lite svårt att höra vad som sas pga vår övertrötte icke sömnvillige son som sprattlade i knäet. Verkligen modigt gjort av den där Blondinbella eller så tänkte hon inte färdigt innan hon sa ja vad vet jag.

Nu tar Janne Josefsson över debatt så vi får se hur det kommer fungera. Det är väl liksom meningen att debattledaren ska vara ganska opartisk och hjälpa till att föra diskussionen framåt. Vi får se om Janne J klarar den rollen? Ich betviechlich lite grann.


Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0