Cupdagen

Inte alla dagar man får betalt för att spela rinkbandy hela dagen så jag ska absolut inte klaga men rinkbandycupen blev inte alls så rolig som jag hade hoppats. Vi hade ett väldigt ojämnt lag där två personer tidigare spelat bandy på hög nivå och förstås var dominanta. Sen hade vi 4-5 st som kanske spelat hockey som liten eller är vana idrottare typ som mig. Till sist hade vi också gubbgänget på 4-5 st där de flesta har svårt med både skridskoåkning och klubbteknik.

Vi spelade 4 matcher och speltiden var 1x20 vilket kändes lite kort om man som mig fick oturen att byta med en av bandylirarna. Den här killen som egentligen skulle vara domare fick hoppa in med oss och även om han var duktig tycker jag man är rätt fräck som inhoppare i ett lag om man bara dribblar själv utan att en enda gång passa till någon av gubbarna han spelade med. Dessutom körde han byten på ca 5-7 minuter medan jag bytte efter max 2 minuter. Vår lagledare tyckte det var bra att vi två bytte eftersom vi båda tillhörde de bättre skridskoåkarna men i mitt fall innebar det ca 3-4 byten per match vilket gjorde mig grinig måste jag erkänna.

Vi förlorade två matcher rätt stort och spelade oavgjort i två. Lite roligt att spela mot Gävles lag som bland annat hade Per Djoos och "Krusse" Andersson med i laget. Hur som helst så är det ju djävligt roligt med rinkbandy och jag hoppas i framtiden att man jag kan hitta nåt korpgäng att spela med. Då ska det vara ett lag där folk gillar att få igång lite lir med mycket passningar inom laget. I kommunlaget jag spelade med idag tycker folk det är roligare med solokörning även om det innebär att man blir av med bollen stup i ett har jag märkt. Även om jag gnällt på för lite speltid och korta matcher så är jag helt slut i kroppen och har ont i ljumskarna. Så nu håller jag tummarna för att Max låter oss ha en lugn skön kväll i soffan men det brukar sällan bli så då man vill det som mest.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0