Blogglunch

Lunch på jobbet efter en stressig förmiddag. Kom på att jag inte hade pengar med mig till jobbet och är dessutom utan bil så det får bli en naturdiet och surfning på lunchen helt enkelt.

Igår efter jobbet hade Tina besök av Sandra och Jenny med sin lilla flicka som bara är två veckor gammal. Djäklar vad liten hon var och man kan liksom knappt förstå att Max nyss var sådär liten. Jag hann bara surra lite snabbt med tjejerna och sen iväg till innebandyträningen. Roligt som fan igår men svinjobbigt då vi bara var tre mot tre. Pratade en del med Fagge inför hans Thailandsresa på Söndag. Han och Sara skulle till Koh Lanta en vecka och till Krabi en vecka. De platserna känner jag ju väl till sen mina två Thairesor och gissar att de kommer trivas på Koh Lanta även om jag inte gjorde det när jag var där. Fan vad avis jag blir när folk åker till Thailandet men om några år så.....

På kvällen skulle Tina och jag äntligen se någon av de nya filmerna vi har hemma. Vi började kika på "Things we lost in Fire" med Halle Berry m.fl. men båda somnade nästan direkt där med Max mellan oss i sängen. Vi får fortsätta kika någon annan kväll.

Idag har Tina och Max varit på föräldrargrupp för första gången. Det verkar ha gått bra och när de sen kom hit till jobbet så var Max för en gångs skull vaken. Mina kvinnliga kollegor blev som galna och ville hålla honom allihopa. Max verkade inte ha något emot det för han skrattade och log åt alla. Ska man vara stolt som pappa över att han redan är en kvinnotjusare? :)

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0