Heja Ryssland

Herredjävlar vilken otrolig match Ryssarna gjorde igår mot Holland och jag trodde väl aldrig någonsin att jag skulle sitta o hålla på Ryssland i en fotbollsmatch men så var det. De spelade en sagolikt bra fotboll och skapade ju förutom målen mängder med chanser. Arshavin var förstås den stora giganten och det har tidigare ryktas en del om Everton för honom men det kan nog "våra" lokalkonkurrenter glömma efter detta EM. Oj vad han skulle passa bra i Liverpool då han kan spela på alla offensiva positioner men det skulle ju inte förvåna om Roman fixar honom till Chelsea förstås.

Många andra spelare som imponerade stort hos Ryssland och jag tycker även Holland spelade fin fotboll även om de inte kom åt o skapade lika mycket vassa chanser som i tidigare matcher. Guus Hiddink är ju för övrigt ett stort geni som tränare för det kan knappast vara en slump vad som hänt med Australien, Sydkorea, Holland och Ryssland när han tränat de landslagen. Matchen igår var fotboll när den är som allra bäst!

Nu höjs genast röster för att Sverige minsann kanske inte var så dåliga mot Ryssland eftersom de är så bra. Visst är Ryssland bättre än vad alla kunde ana men det förändrar liksom inte det faktum att Sverige såg ut som ett utspelat FC Z mot Ryssarna och Lagerbäck visade upp hur en handlingsförlamad GIH-tränare agerar!

Kommentarer >>
Postat av: pangis

Visst är det läskigt att komma på sig själv med att sitta och heja på ryssland. Men man måste ge dom att domspelar så rolig fotboll att dom kan få den mest ointresserade road.

2008-06-22 @ 10:07:42
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: persson

ja vilken sjuk uppvisning och Arshavin han blir inte trött fast han inte spelat match på en månad ....som det är sånt snack om annnars,han gjorde ju varenda grej bra varenda grej ....så fruktansvärt bra i en mot en.... ungefär som zlatan ....not

känns som zenit har chans att få en ganska bra slant för arshavin nu va

2008-06-22 @ 10:27:18
Postat av: Frippo

Galet rättvis seger mot Holland och otroligt duktiga spelare. Kanske blir en ny hockey variant där dom lirar ihop sig i hemlandet och dominerar i mästerskapen. Pengar finns ju så... Men dom kommer nog ut snart och skulle Everton köpt så va det innan skyltningen av lille liraren.

2008-06-22 @ 23:52:50
URL: http://frippo75.blogg.se/
Postat av: Mia

Hej hopp!

T.o.m Ryssarna själva sa ju att Sverige var tuffare att möta, skönt att höra, trots allt.

Nu tror jag att dom skräller till.....



Må så gott....



Mia

2008-06-23 @ 10:05:05
URL: http://livethosmig.blogg.se/
Postat av: Pumba

Ja nog är det märkligt att man sitter o gillar o hejar på ett lag som man svor sig less över i Innsbruck för bara några dgr sen. Nu spelar de ju en fantastiskt rolig o attraktiv fotboll, men deras fans, fy fan säger jag för nyrika ryssar. De är lika civiliserade som ett gäng liverpoolare med för mycket pengar o ingen utbildning på Ibiza, eller en mörk ghetto kille som precis släppt ett rap album o fått för mycket betalt. m.a.o. tränings overall, bling bling, tjock o tatuerad, slank hård sminkad blonderad trådsmal flickvän, stå ivägen och prata alldeles för högt, vara överförtjust i tutor som var kul när man var 12 år, vifta med rysska flaggan stl XL och ansiktet vänt från planen upp mot läktaren och skrika RAA-ZII-JAAA hela tiden man är på matchen= komma 10 min för sent och gå när det 10 min kvar??? Tur att svenska fans alltid sköter sig exemplariskt ;)

2008-06-23 @ 12:01:13
Postat av: Pumba

Egentligen var det nog den svenska insatsen man svor sig mest less på och störde sig allra mest på!!! När man tänker efter :(

2008-06-23 @ 12:03:51
Postat av: Mattias

Ha ha, underbar beskrivning av de ryska fansen Pelle!! Angående ryssar så känns de oftast inte direkt som det mest sympatiska folket i världen inte...



Ingen skam för Sverige att förlora mot detta Ryssland MEN likförbannat gjorde man en usel insats vad än Magnus Hedman försöker förmedla i studion när han gör sin min och frågar sig "hur dåliga var Sverige egentligen?"

2008-06-23 @ 12:16:27
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: DD

Jag som missade den matchen!!! Hade nog hejat lika mycket på båda och varit helt galen i TV-soffan. Men visst har du rätt i att det är sambafotboll över ryssarna. Det är så fotboll ska vara , den ska vara så bra spelad att man faktiskt hejar på den som spelar bra/bäst. Ja jag är ju inte Liverpoolanhängar, men kan tänka mig att bli det framöver ;D Skulle bra gärna veta vart Ryssarna kommer att hamna. Tror du dom blir uppköpta av italenska lag eller tyska? Inte England va?



Hett tips för Sverige: byt ut Lagerbäck mot Hiddink =) fast Sverige har väl tyvärr inte råd med honom.







2008-06-23 @ 15:41:11
URL: http://devilshlydivine.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0