Cruising

Efter en Lördag med mycket grävande och slit i vår trädgård så grillade vi lite innan vi sen åkte ner på stan då det ju var Sandvikendagarna i helgen med Cruising, öltält mm. Inte för att jag bryr mig så mycket om själva Cruisingen där folk spelar rockabilly och försöker se coola ut när de glider runt i sina nyvaxade fina gamla bilar. Däremot är det ju roligt när det för en gång skull är lite folk ute i denna stad. Vi hade bestämt träff med Johan, Maria och Theo (3 månader) och strosade runt lite på stan denna härliga varma sommarkväll.

Efter någon timme ville vi unna oss lite öl/glass men det vimlar liksom inte av mysiga uteserveringar i denna stad. Det finns en hel del uteserveringar men precis ALLA ligger i skuggan på kvällen och har väldigt få platser. Vi fick alla fall till slut ett bord på Selmas mitt i stan så att papporna kunde ta en öl medan mammorna tog en glass. Otroligt mycket folk ute men väldigt lite folk vi kände märkligt nog. Tycker att jag känner väldigt mycket folk både privat och genom mina jobb men såg knappt en människa jag kände igen. Hur som helst så var det trevligt att umgås lite med "Nana" och Maria. Dessutom var både Theo och Max på bra humör hela kvällen skönt nog!


Kommentarer >>
Postat av: Anonym

hej hoppas helgen varit bra
www.enlitentax.blogg.se

2008-06-01 @ 20:33:06
Postat av: Sara

Tack så mycket =D det är lätt att lära sig. Bara säga till om du vill ha hjälp =))

2008-06-02 @ 09:36:16
URL: http://candis.blogg.se
Postat av: Pumba

Max ser lite törstig ut? brås på sin far?

2008-06-02 @ 13:10:01
Postat av: Frippo

Det va väl skönt det skulle jag tyckt. Att inte springa på massa folk alltså...

2008-06-02 @ 19:52:20
URL: http://frippo75.blogg.se
Postat av: Mattias

Pumba/
Du skulle sett hans min när jag drack ölen då! Ungefär samma stirrblick som du kunde ha ner i nån kvinnas uringning när vi var unga! ;)

Frippo/
Ja fast när man det senaste 2 åren levt ett hemmaliv så kan det ju vara roligt att träffa lite kompisar man sällan pratar med en sån här gång. Fast att träffa massa folk jag stött på genom jobbet klarar jag mig utan...

2008-06-02 @ 21:05:03
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0