En het dag

Klev upp med Max vid halv sju och sedan vid kl 9 blev det en tennis mot Wanke. Sjukt varmt och inget vidare spel men äntligen lyckades jag vinna och nu är det som vanligt oavgjort i vår statistik även om min store  tennisrival Wankovic leder den senast påbörjade matchen. Tina och Max kom förbi tennisbanan för att kika lite och visst drömmer jag lite om att min son ska gilla att spela tennis i framtiden då det är en sport som jag förhoppningsvis kan utöva tills jag är 60-70 år.



Resten av dagen höll vi till hemma och mestadels ute i solen vid vår nya pool! Djäkligt skönt att ligga på luftmadrass där och flyta omkring men solen är ju så stark så man brände sig på en halvtimme. Perra och Karin kikade förbi på eftermiddagen med Joel och Stina som badade lite. Vi hade 22 grader varmt i poolen igår och det blir säkerligen lite varmare idag så att Max kan få ta ett dopp också om vi inte åker till Storviksbadet då.



Mot kvällningen grillade vi lite Kyckling och till detta åt vi marinerad potatis med en god Karl-Johan Creme Fraische-sås och sallad. Vi delade också på en flaska vitt vin och detta var verkligen en helt underbar semesterdag måste jag säga!


Kommentarer >>
Postat av: Anna

Men vilken underbar dag ni haft :)



Jag vill åsså ha pool!!



Njut nu i fulla drag,

kram

2008-07-25 @ 07:19:01
URL: http://levinda.blogg.se/
Postat av: Mattias

Bara att komma förbi och ta ett dopp när du/ni vill Anna!!! ;)

2008-07-25 @ 07:28:54
URL: http://jack71.blogg.se/
Postat av: Tina

Mer än 22 grader var det allt. Var ju 25 grader när vi drog på poolduken. :-)

2008-07-25 @ 10:24:37
URL: http://tiniwinisen.blogg.se/
Postat av: Linda

Oj oj oj.. ja man blir ju inte lite avis får jag erkänna snyft Fin pool och god mat och härligt väder.. ja vad säger man? :)

2008-07-25 @ 13:32:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0