Discosvettiga grabbar

Det blev ju en djäkligt rolig Lördag då vi på eftermiddagen såg GIF förlora mot IFK Göteborg med 1-0. Spelmässigt var det ganska jämnt och GIF hade ju några ströchanser som kunde ha givit oavgjort.  IFK Göteborg var precis som så ofta förr allt annat än imponerande på Strömvallen men de är ju ett sånt där lag som vinner sina matcher utan att spela någon större fotboll. Det var en djävla tur vi satt i skuggan på matchen alla fall för det där måste ha varit den hetaste dagen på flera somrar kändes det som.

Efter detta tog vi en tur till After Beachen i Årsunda där man varit så många gånger med båten genom åren. Lite märkligt nog var det väldigt lite bekanta folk där och vi stannade inte så länge eftersom Wanke ju körde och ville hem till mig o börja med Redbull-groggarna.

Jag, Wanke och Åsberg satt på altanen och drack lite innan vi gick till min granne som är en tjejkompis till Wanke och sedan fortsatte ner till Living Room. Lite småluckor har jag allt fast jag var rätt städad och eftersom Persson, Perra och Roffe också var där så var vi ju ett roligt gäng med flera av mina bästa kompisar. Vi var rätt länge på dansgolvet och det blev ju ruggigt svettigt i värmen. Wanke som körde hårdast på dansgolvet hade en skjorta som nog inte torkat än! Vid halv fyra kom jag hem efter att  jag och Persson tagit en promenad hem denna varma sommarnatt.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0