Blixtar och dunder

Är det media som bevakar allting hårdare eller känns det inte som om åskan nu för tiden är mycket farligare än förr? Jag tycker man läser mer och mer om hur blixten slår ner på människor som skadas eller till och med dör som det stackars paret i dalarna igår. Jag minns också hur blixten slog ned i farsan för många år sen när han stog hemma och höll i ett stuprör. Pappa hade en djävla tur den gången och klarade sig väldigt bra. Man har ju alltid varit lite fashinerad av åskan och jag är väl inte jätterädd men känner stor respekt. Är jag ute på sjön eller golfbanan när det börjar blixtra rejält är jag inte så kaxig kan jag lova.

Är ni andra rädda för åskan?


Kommentarer >>
Postat av: Linda

Har respekt för åskan, men inte så att jag är rädd när det väl dundrar på. Möjligen om jag är i/på vatten och på öppna ytor - då skyndar jag mig därifrån. Vill inte utmana ödet, ha ha!



Tycker det är väldigt mäktigt!

2008-07-28 @ 09:12:26
Postat av: Jerpa

Är inte rädd o har ej varit, det är bara så coolt att kolla på. Dessvärre gungar huset här hemma när det väl kör igång på riktigt. Som om det rullar ner från åsen o ner till vattnet.

2008-07-28 @ 16:04:09
URL: http://www.jerpa.se
Postat av: Fru P

Jag är ASRÄDD för åskan!! Lipar som ett barn när jag ser en blixt. Iiiissschhh.

2008-07-28 @ 22:52:27
URL: http://pendelilska.blogg.se/
Postat av: pangis

Jag är inte rädd för åskan tycker det är mysigt men jag har STOR respekt för den och skulle inte utmana den makten genom att springa ute eller hålla på med vatten. Jag drar även ur alla kontakter hemma. Både KP och kompisar har fått datorer och telefoner och TV apparater förstörda. Men jag fascineras av skådespelet.

2008-07-29 @ 17:12:28
URL: http://www.pangbruden.blogspot.com
Postat av: Mattias

Själv är jag oftast för dum/slö för att dra ur kontakter men har också en del bekanta som råkat ut för att deras datorer mm. pajat vid åska...



Min stackars mor är nog räddast av alla och går alltid ut och sitter i bilen när det åskar

2008-07-29 @ 19:25:57
URL: http://jack71.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0