Vår Lördag

En lugn skön Lördag igår då vi bland annat tog en shoppingrunda i S-viken och köpte en ny matta till vardagsrummet. Det blev en vit ryamatta som vi tycker passar bra till nya soffan och ger lite välbehövligt ljust åt ett rätt mörkt rum. Jag skruvade också ihop vårt nya soffbord som vi tyckte passade bra in med soffan just nu alla fall. Ångrar vi oss senare och vill köpa något annat bord så känns det ok eftersom det här bordet enbart kostade 199 kr på Ikea.

På eftermiddagen stannade Max farmor till en sväng och medan damerna grejade med Max passade jag på att spola igenom skidskytteloppen som jag spelat in. Synd att det gick tungt för svenskarna och speciellt Ferry som hade otur. Man ska aldrig ligga bakom en ryss när det vankas utförsåkning är ett tips som alla skidåkare borde ta till sig! Vilken idiotproducent som inte lät oss se när Ferry och A-K sköt heller grrrr! Jag kan köpa att de missar pga att de visar något annat av vikt men så var det inte i detta fallet.

På kvällen hade vi tänkt höra med några kompisar om att se melodifestivalen ihop men eftersom vi var lite sent ute och direkt inte själva hade hundra inbjudningar att ta ställning till heller så skippade vi det och tog en myskväll för oss själva här hemma istället. Man blir ju lite bekväm som småbarnsförälder och är ju lite halvtrött dygnet runt så den första tiden blir man nog lite tråkigt osocial för många andra kan jag tänka mig. Inte helt oväntat blev det Amy Diamond och Christer Sjögren till final. Töntlåtar med en refräng som sätter sig brukar alltid fungerar bra och det skulle inte förvåna om Sjögrens låt skulle kunna komma högt i Eurovision! Det är lite svårt att tycka om låtar man inte hört så många gånger men Velvet, Amy Diamond och Sussi Tappers var väl de jag gillade bäst igår alla fall. Kristan Luuk var väl bra och roligt att få se lite mer av Björn Gustafsson framöver. Nåt som jag håller med Aftonbladets tv-recensent om är att det ibland kan bli alltför mycket ironi så att man till slut inte tar nåt som Kristian Luuk eller intverju-bruden säger på allvar. Sämst var ju det där dansnumret!!! Vem fan kommer på att de ska ha såna där meningslösa mellanspel vid varje deltävling. Kör nåt djävla schlagermedley eller nåt annat roligt istället!

Efter schlagern tänkte vi kika på en film som heter "We own the night" men eftersom min ljudadapter från datorn till högtalarsystemet på tv:n krånglar fick vi skippa den filmen. Istället kikade vi på den svenska ungdomsfilmen "Säg att du älskar mig" som var helt ok för att vara just den typen av film. Många unga amatörskådisar i den filmen vilket märktes men också en duktig Haddy Jallow i huvudrollen.

Kommentarer >>

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0