Thriller

Nu är det 25 år sedan Michael Jackson släppte albumet Thriller som är alla tiders mest sålda skiva. Själv har jag väl aldrig varit någon jättefan av Michael Jackson men visst har han gjort mycket bra musik. Jag minns när man som 11 åring såg den fantastiska videon till Thriller  och var livrädd varje gång!!! Hörde förresten imorse att det var Eddie Van Halen som spelade gitarr på flera av hans låtar vid den tiden, vilket alla fall var en nyhet för mig men förklarar det mäktiga gitarrspelet på vissa låtar.

Bästa låten för mig med Michael Jackson är nog ändå Billy Jean som kommer stå sig som en av de bästa poplåtarna i 100 år till framöver kan jag tänka mig. Dirty Diana är en annan favorit som man lyssnade mycket på.

Några av mina bloggläsare som har några särskilda minnen av Michael Jackson? Bästa låt med mera?


Kommentarer >>
Postat av: Fru P

Bästa Michael Jackson-låten i mitt tycke är helt klart Smooth Criminal! Tycker också Dirty Diana är grym och även Man in the mirror. Fick igår höra av några vänner att hans nya låt är grym. Va?? Jag har inte hört ett skit av honom på evigheter...

2008-02-10 @ 20:35:18
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Mattias

Nä jag har inte heller hört om nån ny låt. Trodde han hade fullt upp med att springa runt i syrgastub och göra konstiga operationer. Man in the mirror tycker jag också är bra men smooth criminal sådär.

2008-02-11 @ 08:07:21
URL: http://jack71.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0