Rockband

I slutet av Mars släpps ju det förmodligen grymmaste partyspelet som hittills har gjorts inom tv-spelsbranschen! Rockband är ju en kombination av Singstar och Guitarr Hero men där man även kan spela trummor och bas. Tyvärr kostar ju spelet 2000 kr vilket inte känns så jätteroligt och just nu får jag nog lov att bita i det sura och stilla min galna köplusta. Jag är ju numera en ansvarstagande småbarnsförälder och sambo :) Så ett tips till Salle, Högen, Pelle Ress, Flugan eller er som har Nintendo Wii är ju att vill ni ha spelet så förboka på Cdon, Webhallen eller liknande sajter. Själv ska ta fram spargrisen och börja sparandet till Rockband >>
Kommentarer >>
Postat av: alex

Förbokad sedan en månad tillbaka :-)
För övrigt tipsar jag om att man kan ta ner demo's via "online store" i ps3. Ska nu ge mig på o testa nått burnout racing lir som fått bra betyg.

2008-02-05 @ 19:29:14
URL: http://alst74.blogspot.com
Postat av: Fru P

DEFINITIVT något för fru P!!!!!!!!

2008-02-05 @ 21:21:10
URL: http://pendelilska.blogg.se
Postat av: Mattias

Alex/
Ja jag måste koppla upp mitt PS3 online jag också o testa lite demos längre fram. Burnout Paradise gissar jag att du tänker testa och det ska vara grymt roligt säger de som vet.

FruP/
Ja ni hade väl Wii hemma och jag läste först igår att Rockband även kommer på Wii. Jag tror att jag är en djävel på att spela trummor! :)

2008-02-06 @ 08:13:32
URL: http://jack71.blogg.se
Postat av: anki.

åhh...vill ha vill ha. Vi måste också rannsaka oss själva och rusta isf att köpa det!! =)

2008-02-06 @ 19:54:46
URL: http://ankibjork.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0