Härligt Liverpool!

Skulle se matchen lite i efterhand och jag som ständigt hyllar min digitalbox klantade mig lite och såg till att jag missade första 15 minuterna av matchen igår grrrr. Men men jag överlevde och resten av matchen blev ju till slut riktigt trevlig att se. Första halvlek spelade Liverpool helt ok men utan att skapa några klara målchanser. Lite fantasilöst anfallsspel och åt helvete för många inlägg som träffar Italienarnas förstagubbe. Materazzis utvisning bidrog förstås också till att Inter spelade än mer defensivt och fick väldigt svårt i denna match att skapa något framåt. Rafa valde alltså som han ofta gör en uppställning med 3 centrala mittfältare och Kuyt till höger på mittfältet. Inte någon uppställning jag jublar åt men det är ju han som bestämmer.

I pausen hade jag hoppats att Rafa skulle överraska och göra det självklara bytet Lucas eller Kuyt ut och Crouch in men det kom i 65:e minuten och sedan ville jag också få in Pennant vilket skedde en stund senare. Otroligt skönt när målet kom till slut och roligt för den toksågade Kuyt att få göra mål. Han kämpar ju som ingen annan så man unnar ju honom målet även om jag fortfarande hävdar att han är för dålig för att ständigt få förtroendet före Crouch och andra spelare. Sen kliver vår underbara kapten fram i slutminuten och gör ett typiskt Gerrard-mål. Bra placerat va!!!

Zlatans match då. Självklart en otroligt svår match för honom men jag tycker ändå man kan förvänta sig lite mer av honom nu när han anses vara en världsforward. Hyypiä och Carragher gjorde ett kanonjobb och bra val av Benitez att spela Hyypiä vilket säkerligen inte alls var särskilt givet. Bäst i Liverpool igår var som så ofta förr bläckfisken Mascherano! Frågan är om det finns någon bättre bollvinnare i världen just nu? Våra två andra klasspelare Torres och Gerrard gjorde också en bra match. Dessutom bra inhopp av både Crouch och Pennant. Härlig stämning på Anfield igår och nu längtar man redan till returen!

Kommentarer >>
Postat av: anna

åh jag kunde nite se matchen. skittråkigt =/ men shit vilken härlig vinst!

2008-02-20 @ 13:14:48
URL: http://addspirit.blogg.se
Postat av: Perra

Ja Mascherano är verkligen hög klass. Torres likaså, Kuyt överraskade lite faktiskt..... Zlatan? Lika blek som alltid när jag ser honom på burken.....Tyckte ändå att han jobbade skapligt defensivt, Wennman å jag är inte alltid överrens har jag märkt.

2008-02-20 @ 23:25:20
Postat av: högen

synd att domarn ska få förstöra matchen för inter. det är ju inte lätt att göra stordåd på anfield med 10 man. men dom ska väl kanske vara glad att det "bara" blev 2-0 till slut. i italien mosar vi er=)

2008-02-21 @ 18:28:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (Behövs ej och publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0